Οι επανασυνδέσεις των celebrities μέσα στο 2016, που δεν περιμέναμε!
Showbiz

Οι επανασυνδέσεις των celebrities μέσα στο 2016, που δεν περιμέναμε!

«Πήξαμε» στους χωρισμούς το 2016, ας πιάσουμε τις επανασυνδέσεις μέρα που είναι!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Αθηνά Πικράκη είναι πάλι μαζί!

Τελευταία επανασύνδεση διάσημου ζευγαριού που μάθαμε, ήταν αυτή της Taylor Swift και του Tom Hiddleston, οι οποίοι σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Χωρίζουν, τα ξαναφτιάχνουν, ξαναχωρίζουν, τα ξαναφτιάχνουν...και κάπως έτσι προχωρούσε για αρκετό καιρό η σχέση του ζευγαριού, όμως τώρα είναι και πάλι μαζί και είναι πια επίσημο. Ο λόγος για τους Kourtney Kardashian και Scott Disick, οι οποίοι σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές του E! News είναι και πάλι μαζί.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης πέρασαν μία σοβαρή κρίση μέσα στο καλοκαίρι του 2016 και μετά την επανασύνδεσή τους όχι μόνο κάνουν τη μια δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη, αλλά δεν σταματούν να φωτογραφίζονται.

Ben Affleck και Jennifer Garner τελευταία απαθανατίστηκαν για ακόμη μία φορά μαζί-και τα παιδιά τους φυσικά-αναζοπυρώνοντας ακόμη περισσότερο τις φήμες περί επανασύνδεσης (;).

Μία ακόμα επανασύνδεση είχαμε μέσα στο 2016, ήταν ο Johnny Depp με την πρώην σύζυγο του, Vanessa Paradis, με την οποία και χώρισε το 2012.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου κάνουν στενή παρέα. Άλλωστε, μετά τον χωρισμό τους κράτησαν φιλικές σχέσεις. Η τραγουδίστρια ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη μετά τον χωρισμό του με την Αννίτα Πάνια. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, οι φήμες υποστηρίζουν πως οι δυο τους έχουν επανασυνδεθεί.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Κλέλια Μενελάου είναι ξανά μαζί. Το ζευγάρι είχε χωρίσει για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ το καλοκαίρι επιβεβαίωσαν την επανασύνδεσή τους με φωτογραφίες στα social media.

Η Lady Gaga, μάλλον δεν ξεπέρασε ποτέ τον Taylor Kinney και σύμφωνα με πληροφορίες το πρώην ζευγάρι έχει αρχίσει να μιλάει και πάλι κάνοντας σχέδια ακόμα και για επανασύνδεση.

Ούτε τρεις μήνες μακριά ο ένας από τον άλλον δεν άντεξαν η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης, οι οποίοι εδώ και περίπου δύο εβδομάδες είναι και πάλι μαζί.

Μετά από εννέα χρόνια σχέσης και γάμου, δύο παιδιά και πολλή ευτυχία, είναι δύσκολο ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι, για τα όποια προβλήματα, να χώριζε από τη μία στιγμή στην άλλη. Λίγο μετά την αποκάλυψη ότι χωρίζουν, οι δυο τους κατάφεραν να τα βρουν και ξανά και είναι και πάλι όπως πρώτα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αποστόλου και τη Μάγδα Πένσου που κατάφεραν να σώσουν τον γάμο τους.

Η Ελισάβετ Σπανού και ο Γιάννης Αποστολάκης θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Ο λόγος για την Μάγκι Χαραλαμπίδου και τον Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη.

Ξανά μαζί είναι η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της Γιώργο Βερναρδάκη, αφού τελικά διαπίστωσαν ότι αυτά που τους ένωναν ήταν περισσότερα από όσα τους χώριζαν.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και ο Μάκης Σούλης είναι μαζί πέντε χρόνια και λογικό ήταν να περάσουν μια κρίση που δεν κράτησε όμως για πολύ.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Ανδρέας Παππάς είναι μαζί ξανά. Δεν άντεξε για καιρό μακριά ο ένας από τον άλλον και αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Τελικά, φαίνεται πως ο έρωτας και κυρίως η αγάπη τους ήταν πιο δυνατή, με αποτέλεσμα ο Jon Hamm και η αγαπημένη του Jennifer West, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, να είναι και πάλι μαζί!


Η Νταϊάν Κρούγκερ και τον Τζόσουα Τζάκσον, οι οποίοι είχαν χωρίσει μετά από δέκα χρόνια σχέσης για ένα διάστημα μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τα δημοσιεύματα ήθελαν την ηθοποιό να τον έχει απατήσει! Τα ξαναβρήκαν για λίγο, αλλά μετά την επανασύνδεσή τους ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους... και η ηθοποιός εθεάθη με νέο αμόρε! Μετά από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί!

Είναι από τα ζευγάρια που τα βλέπεις και λες πως είναι χάρμα οφθαλμών καθώς ταιριάζουν απόλυτα. Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που αν και πριν από λίγο καιρό είχαν χωρίσει, πριν από δύο εβδομάδες αποφάσισαν να κάνουν την επανασύνδεσή τους να πετύχει.

Ήταν παντρεμένοι 18 χρόνια, χώρισαν και τώρα είναι ξανά μαζί! Ο λόγος για την... Melanie Griffith και τον Antonio Banderas

Η σχέση ανάμεσα στον Αλέξη Γεωργούλη και την Τόνια Σωτηροπούλου είναι κάτι παραπάνω από θυελλώδης αφού τη μία είναι μαζί, την άλλη χωρίζουν και την αμέσως επόμενη τα ξαναβρίσκουν!

Η Demi Lovato και ο Wilmer Valderrama, στις αρχές Ιουνίου αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Δεν ήταν βέβαια λίγοι εκείνοι που προέβλεψαν ότι η σχέση τους δε θα τελειώσει έτσι άδοξα και μάλλον έπεσαν μέσα.

Λίγες μέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση που επιβεβαίωσε τις φήμες περί επανασύνδεσης μετά τον σύντομο χωρισμό τους, η Kylie Jenner φαίνεται πως ζήτησε από τον Tyga να μετακομίσει στο σπίτι της.

Ο Leonardo Di Caprio, είναι και πάλι ζευγάρι με τη Nina Agdal, με την οποία ήταν μαζί πριν το 2014-καλά μη φανταστείτε τίποτα σοβαρό, για το Leo μιλάμε- και με την οποία φυσικά χώρισε για να τα... φτιάξει με άλλο supermodel, αλίμονο!

Εδώ και μήνες όλοι πίστευαν πως αυτοί οι δύο έχουν πάρει πλέον διαφορετικούς ίσως και αντίθετους δρόμους. Καμία κοινή τους εμφάνιση δεν είχε βγει στα φώτα της δημοσιότητας και ούτε ένας παπαράτσι δεν είχε καταφέρει να τους απαθανατίσει μαζί. Οι ίδιοι όμως κάνουν την ανατροπή και εμφανίστηκαν ξανά μαζί. Ο λόγος για τη Nicole Scherzinger και τον Grigor Dimitrov

Δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του έδωσε το ζευγάρι και πλέον δεν κρατιέται... Ο λόγος για την Courteney Cox και τον Johnny MacDaide. Η Courteney Cox λοιπόν, απαθανατίστηκαν με τον Johnny McDaid στο αεροδρόμιο του Heathrow χέρι χέρι επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι είναι και πάλι μαζί,

Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τα όποια εμπόδια και πλέον είναι ευτυχισμένο. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε τσακώσει στην Καραϊβική όπου έκαναν το μπάνιο τους μαζί με τα τρία παιδιά τους.Ο λόγος για τον Πάτρικ Ντέμπσεϊ και την σύζυγό του Τζίλιαν Φινκ που επανασυνδέθηκε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved