Σαμπάνης: «Μπορεί να μην έχω λεφτά στην άκρη, σπίτια, σκάφη αλλά ξοδεύω τα πάντα στη μουσική»
Showbiz

Σαμπάνης: «Μπορεί να μην έχω λεφτά στην άκρη, σπίτια, σκάφη αλλά ξοδεύω τα πάντα στη μουσική»

Ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξή του μίλησε για τα χρήματα που κερδίζει και αν κάνει αποταμίευση.

Είσαι καλύτερος συνθέτης ή τραγουδιστής;

Είμαι καλύτερος τραγουδιστής. Αλλά ήταν πιο εύκολο να αναδειχθώ ως συνθέτης. Έτσι, βγήκα στην αρχή, δίνοντας κομμάτια σε άλλους. Τώρα, ως τραγουδιστής, κρίνομαι και συγκρίνομαι με βάση τη γενιά μου. Ενώ ως συνθέτης θα συγκριθώ με όλους αυτούς τους συνθέτες, τους τεράστιους, που πέρασαν από την ιστορία.

Δεν σε τρομάζει αυτό;

Όχι, όχι. Και τι να κάνω; Να σταματήσω να γράφω τραγούδια; Να μη βγαίνω από το σπίτι μου; Αυτή είναι η ανάγκη μου, έτσι εκφράζομαι. Δεν κάνω, άλλωστε, μουσική για τα λεφτά και τη δόξα. Από ανάγκη γράφω. Είμαι από τους τρελούς που χαλάνε χιλιάδες ευρώ το χρόνο για να αγοράζουν από το νέο cd των Metallica, μέχρι το νέο δίσκο του Γονίδη. Ακούω κι έχω τα πάντα. Μπορεί να μην έχω λεφτά στην άκρη, σπίτια, σκάφη κλπ -μόνο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έχω- αλλά ξοδεύω τα πάντα στη μουσική.

Δεν κάνεις αποταμίευση; Τίποτα;

Όχι. Μα, τα λεφτά που παίρνω δεν είναι πολλά. Τα μαγαζιά μπορεί να είναι γεμάτα, αλλά δεν σημαίνει ότι βγάζουμε και λεφτά τρελά. Μπορεί να δεις 500 άτομα κι ένα μαγαζί γεμάτο, αλλά να είναι από 10 ευρώ έκαστος μέσα σ’ αυτό. Όταν, όμως, δουλεύουν 75 άνθρωποι, με ασφάλιση, ένσημα και όλα αυτά, μάντεψε τι μένει να πάρεις. Δεν αξιώνω πολλά λεφτά, ούτε τα ποσά που δίνονταν κάποτε. Δεν έχω παράπονο. Μια χαρά είμαι. Δεν είμαι άτυχος. Μην έχουμε και παράπονο. Αλλά πλούσιος δεν είμαι!

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved