Αδειάζει η Συνατσάκη την Καινούργιου για το πρόβλημα υγείας της
Showbiz

Αδειάζει η Συνατσάκη την Καινούργιου για το πρόβλημα υγείας της

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την περσινή δύσκολη τηλεοπτική σεζόν της, το «Ξαναδέστε» τους, τα νούμερα τηλεθέασης και αδειάζει την… Κατερίνα Καινούργιου.

-Λοιπόν, κάνω την ανατροπή και δεν ξεκινώ αυτή την κουβέντα μαζί σου από το τώρα που όσο να πεις έχει και μία ίντριγκα παραπάνω (γέλια), αλλά από το πριν. Γιατί;

«Γιατί θέλω να σου πω ότι δεν πας καλά... Το καλοκαίρι που οι πάντες πουλούν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες διακινώντας ότι έχουν «τις» προτάσεις από τα κανάλια, εσύ βγήκες και είπες ότι «δεν έχω πρόταση από πουθενά, αυτήν τη στιγμή δεν συζητάω τίποτα»... Κοίταξε να δεις, η περσινή χρονιά για μένα ήταν σίγουρα δύσκολη, αλλά και ταυτόχρονα και επιμορφωτική. Ήταν μία χρονιά που συνειδητοποίησα πολλά πράγματα» τόνισε στο TV Έθνος.

-Προφανώς και αναφέρεσαι στο κόψιμο του «Σπάτα Live»...

«Ναι, βέβαια... Οπότε μετά από μία τέτοια χρονιά θα έβγαινα και θα έλεγα πως έχω γίνει... ανάρπαστη; Δεν θα ήμουν αστεία; Ασε που δεν καταλαβαίνω τον λόγο, γιατί πρέπει να βγω και να πω ψέματα... Σε μία αγορά που κλυδωνίζεται σοβαρά, πόσο αστείοι είμαστε όλοι να βγαίνουμε μπροστά από τις κάμερες και να ισχυριζόμαστε λίγο-πολύ ότι όλα τα κανάλια σφάζονται στην ποδιά μας;»

-Δεν καταλαβαίνεις τον λόγο;

«Για τον πόλεμο των εντυπώσεων... Σε ό,τι με αφορά δεν κάνω τέτοιες σκέψεις, ούτε είμαι αυτής της λογικής. Ίσως γιατί δεν θεωρώ για παράδειγμα πως το κόψιμο μιας εκπομπής, θα με κάνει να νιώσω λιγότερο ικανός άνθρωπος. Το κόψιμο μιας εκπομπής σίγουρα σε κάνει να χρεώνεσαι μία τηλεοπτική ήττα, όμως, στη συνέχεια σηκώνεσαι, ανασυντάσσεσαι και πας παρακάτω.»

-Ξέρω πως προσπαθείς να κρατάς μία απόσταση ασφαλείας από την τηλεοπτική... «τρέλα» του χώρου, ότι δεν θες οι τηλεθεάσεις να καθορίζουν την καθημερινότητά σου, τον τρόπο σκέψης σου. Την περσινή σεζόν που μαζί με τον Δημήτρη (Ουγγαρέζος) ήσασταν οι βασικοί οικοδεσπότες μιας εκπομπής, μπόρεσες να κρατήσεις αυτή την απόσταση και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου;

«Δεν θα σου πω ψέματα, ένιωσα κάποια στιγμή πως έμπαινα επικίνδυνα στο μικρόκοσμο της τηλεόρασης και έχανα όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Ένιωσα να χάνω την ψυχραιμία μου. Τραγικό!»

-Μάλιστα, διάβασα πρόσφατα ότι λόγω των κακών περσινών τηλεθεάσεων, αντιμετώπισες και κάποιο πρόβλημα υγείας;

«Ναι, κι εγώ διάβασα «το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Μαίρης Συνατσάκη», το οποίο, όμως, δεν υπήρξε ποτέ. Απλώς αυτή η εντύπωση δημιουργήθηκε μετά από κάποιες σκόρπιες κουβέντες που έκανα με διάφορους ανθρώπους για πέρυσι και με τους οποίους μίλησα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε (καλή ώρα όπως μιλάμε και παρέα τώρα...) και στη συνέχεια είδα να βγαίνει προς τα έξω αυτό το «συμπέρασμα». Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν τα ποσοστά τηλεθέασης να ορίζουν το μέσα μας, την υγεία μας, την ισορροπία μας; Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε κινούμενοι αριθμοί...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved