O μυστικός όρκος αγάπης του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη!
Showbiz

O μυστικός όρκος αγάπης του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη!

Tο πιο περιζήτητο και λαµπερό ζευγάρι της σόουµπιζ αποχαιρέτησε το 2016 µε ευγνωµοσύνη για το «δώρο Θεού», όπως χαρακτηρίζουν τον ερχοµό του δεύτερου γιου τους.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, µαζί µε τα τέσσερα υπέροχα παιδιά τους, υποδέχτηκαν το 2017 γεµάτοι όνειρα και αισιοδοξία. Όσοι τους γνωρίζουν από κοντά µιλούν για ένα παντοτινά ερωτευµένο ζευγάρι, που βάζει την ηρεµία και τη γαλήνη της οικογένειάς του πάνω από όλα. Όταν είναι σπίτι, είναι µόνο η µαµά και ο µπαµπάς για τα παιδιά τους και αυτό είναι κάτι που το έχουν κανόνα τους. Στο προσωπικό τους «οχυρό» δεν υπάρχει ούτε µία φωτογραφία τους από οποιαδήποτε επαγγελµατική δραστηριότητά τους, ενώ τους επισκέπτονται ελάχιστοι στενοί και αγαπηµένοι τους φίλοι. «Η οικογένειά µας είναι το καταφύγιό µας και τα τέσσερα αγγελούδια µας είναι η προτεραιότητά µας!», δηλώνουν στη real γεµάτοι χαρά και ευτυχία γιορτάζοντας την Πρωτοχρονιά στο σπίτι τους στον Νέο Βουτζά. Η Κάτια έκανε όλες τις απαραίτητες ετοιµασίες για να γιορτάσουν µε τους γονείς της που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη και την οικογένεια του Σάκη που ήρθε από την Κέρκυρα για να περάσουν όλοι µαζί τις γιορτινές ηµέρες. «Στηρίζει ο ένας τον άλλον! Αυτή είναι η δύναµή µας!», τονίζουν όταν ερωτώνται τι τους γεµίζει δύναµη και τους κάνει να ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες εµφανίζονται στον δρόµο τους. Ο Σάκης έχει πολλές φορές δηλώσει πόσο ευγνώµων είναι για την αµέριστη υποστήριξη της εξαιρετικά δυναµικής Κάτιας σε κάθε του βήµα. Το 2016 ήταν για αυτόν ένα ακόµα έτος γεµάτο νέες προκλήσεις και µεγάλες επιτυχίες. Sold out χειµερινές και καλοκαιρινές εµφανίσεις, η απόλυτα επιτυχηµένη επιστροφή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ µε το «The X-Factor» και στη συνέχεια και πάλι η τηλεοπτική ανατροπή και η επιτυχία µε το «The Voice». Το άστρο του Σάκη λάµπει όλο και πιο δυνατά, µε την Κάτια να τον στηρίζει και να τον καµαρώνει. «Για πάντα µαζί» εκµυστηρεύονται πως είναι ο δικός τους µυστικός όρκος αγάπης. Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια που είναι µαζί, να έχουν αποκτήσει ήδη τέσσερα παιδιά, αλλά δεν αφήνουν τη ρουτίνα να εισβάλει στη ζωή τους.

Μπορεί για τις ανάγκες της δουλειάς τους ο Σάκης και η Κάτια να «λούζονται» στο φως των προβολέων, να απολαµβάνουν τη µεγάλη αγάπη του κόσµου που τους αγκαλιάζει µε θέρµη, να χαίρουν εκτίµησης και καταξίωσης για τα «στοιχήµατά» τους, αλλά την προσωπική τους ζωή την κρατούν µόνο για τους ίδιους. Είναι, όπως πολύ σωστά λένε µε µια φωνή, το «καταφύγιό» τους και σε αυτό οφείλεται η ζηλευτή ισορροπία τους. Γιατί όσοι τους γνωρίζουν καλά έχουν να το λένε: ο Σάκης και η Κάτια είναι απ’ τα πλέον ισορροπηµένα πλάσµατα στον χώρο! ∆ύο «κανονικοί» άνθρωποι, που η προτεραιότητά τους είναι τα τέσσερα αγγελούδια τους και η οικογενειακή τους ευτυχία. Όλα τα άλλα, όσο σηµαντικά και να είναι, ακολουθούν! Ήταν κάτι που και οι δύο το ξεκαθάρισαν από τα πρώτα χρόνια της δυνατής σχέσης τους και το διαφυλάττουν ως κόρη οφθαλµού δέκα χρόνια τώρα. Ανεβάζουν τον πήχυ όλο και ψηλότερα και µε σκληρή δουλειά στα επαγγελµατικά τους τρέχουν ο καθένας τον δικό του «µαραθώνιο», αλλά η προτεραιότητά τους είναι η προσωπική και η οικογενειακή τους ευτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved