Κατερίνα Μισιχρόνη: «Με γοητεύουν οι άνδρες με ευφυΐα»
Showbiz

Κατερίνα Μισιχρόνη: «Με γοητεύουν οι άνδρες με ευφυΐα»

Η Κατερίνα Μισιχρόνη είναι ευγενική και εκπέμπει μια γοητεία που μέχρι στιγμής δεν την έχουμε δει στους ρόλους της. 

«Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται. Μάλλον κανείς. Το έχω συζητήσει και με σκηνοθέτες. Αφού έχουμε γνωριστεί, αφού έχει ήδη προχωρήσει η συνεργασία μας, μου λένε: "Γιατί σου έδωσα αυτόν τον ρόλο;"», είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε για το αν οι άνδρες την πλησιάζουν εύκολα: «Όχι τόσο. Αλλά αναρωτιέμαι γιατί. Διασκεδάζω όταν βγαίνω έξω, είμαι πολύ επικοινωνιακή. Δεν έχω πρόβλημα να συζητήσω με κάποιον που θα συναντήσω ή να φλερτάρω. Δεν είμαι κλειστή»

Ποιος τύπος άνδρα την ελκύει;

«Σίγουρα με γοητεύουν οι άνδρες που έχουν ευφυΐα. Μου αρέσει να έχω να συζητήσω κάτι με τον άλλον, να έχω να μάθω κάτι. Να τον θαυμάζω. Εκτιμώ, επίσης, το χιούμορ, τη συναισθηματική νοημοσύνη, την τρυφερότητα και τη γλυκύτητα. Τίποτα δηλαδή, δεν ζητάω πολλά»

Είναι δοτική στον έρωτα;

«Μου αρέσει να δίνω, αλλά μου αρέσει, και να παίρνω. Γενικά καλοφέρομαι στον εαυτό μου. Γιατί όπως φερόμαστε στον εαυτό μας φερόμαστε και στους άλλους. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα βασανίζω τον εαυτό μου και ότι θα βρω έναν άνθρωπο και θα τον λατρεύω. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σον και μπορείς να περάσεις και μόνος σου καλά, μπορείς να αναγνωρίσεις πολύ καλύτερα αν ο άλλος απέναντι σου είναι κατάλληλος. Δεν περιμένεις από εκείνον να σου συμπληρώσει το δικό σου κενό. Τότε έχεις την πολυτέλεια να απολαύσει τη συντροφιά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved