Σάκης Ρουβάς: Όλα όσα είπε για την συνεργασία του με την Πάολα και τα talents show
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Όλα όσα είπε για την συνεργασία του με την Πάολα και τα talents show

Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε τον λόγο που δέχτηκε να είναι στην κριτική επιτροπή του The Voice. 

Η συνεργασία σου με την Πάολα, αν και τελικά πέτυχε, αρχικά είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια ενώ κάποιοι έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν απρόσμενη και αταίριαστη. Ήσουν θετικός από την αρχή;

«Και βέβαια ήμουνΙ Δεν θα έκανα κάτι που δεν ήθελα και δεν πίστευα. Τα τραγούδια και των δυο μας είναι τραγούδια που αρέσουν, ακούγονται και τραγουδιούνται από τον κόσμο. Η Πάολα είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια, με ξεχωριστή σκηνική παρουσία, μια γνήσια λαΐκή φωνή που ερμηνεύει με πάθος και δύναμη. Είναι πολλά αυτά που μας συνδέουν και κάνουν τη συνεργασία μας ταιριαστή και πετυχημένη και αυτό φαίνεται και από την ανταπόκριση του κόσμου στο «Κέντρο Αθηνών».

Το 2017 σε βρίσκει επίσης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με διπλό ρόλο: αυτόν του coach στο «The Voice» και σε λίγους μήνες αυτόν του παρουσιαστή στο «X factor». Ποιος ρόλος υπερτερεί για σένα;

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία επιλογής. Με το «The Voice» είμαι ένθουσιασμένος γιατί έχω τη δυνατότητα να είμαι ακόμα πιο κοντά στα παιδιά, δημιουργώντας μια δυνατή ομάδα και συμβάλλοντας στην εξέλιξη τους μέσα από τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου. Το «The X factor» είναι στην καρδιά μου, αποτελεί το πρώτο μου ολοκληρωμένο τηλεοπτικό project και δεν θα το άφηνα. Ένας λόγος που δέχτηκα να συμμετάσχω στο «The Voice» ήταν ότι στη συνέχεια θα μπορούσα να παρουσιάσω το «The X factor».

Θεωρείς ότι το «The Voice» αποτελεί ευκαιρία για έναν νέο καλλιτέχνη που θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του;

«Το «The Voice» είναι από τα κορυφαία μουσικά τηλεοπτικά projects παγκοσμίως. Είναι σπουδαία ευκαιρία για τους διαγωνιζομένους να συστηθούν στο κοινό με τη φωνή τους, να μοιραστούν και να αναδείξουν τις δυνατότητες και το ταλέντο τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved