Οι προτάσεις της Δούκισσας Νομικού αν έμεινες μόνη το τριήμερο στο σπίτι
Showbiz

Οι προτάσεις της Δούκισσας Νομικού αν έμεινες μόνη το τριήμερο στο σπίτι

Οι γιορτές είναι ακόμη εδώ και αυτό είναι το τελευταίο τριήμερο πριν την επιστροφή μας στην καθημερινή ρουτίνα. Όλοι κανονίζουν να πάνε βόλτες, να βρεθούν με φίλους, να περάσουν μοναδικά, ενώ εσύ είσαι σπίτι ...μόνη σου. Φανταστικά νέα!!!

Όχι, δεν ειρωνεύομαι. Αλήθεια το λέω. Δεν χρειάζεται να σε πάρει από κάτω, ούτε φυσικά να μελαγχολήσεις επειδή δεν είσαι κι εσύ κάπου έξω με την παρέα σου. Αν έχουν έρθει έτσι τα πράγματα και είσαι μοναχούλα σου αυτό το τριήμερο -και οποιοδήποτε τριήμερο- don't worry! Ήρθε επιτέλους η στιγμή να κάνεις κάποια πράγματα για σένα! Θα μου πεις "ΤΙ;"... Έξω έχει παγωνιά και μας έχουν προειδοποιήσει πως ο καιρός θα χειροτερέψει περισσότερο το ΣΚ. Άρα δεν μπορείς να πας για περπάτημα για παράδειγμα, ούτε για ψώνια, αφού είναι αργία και είναι όλα κλειστά...

Εσύ μπορεί να λες "ΩΧ", ενώ εγώ πάλι λέω "YES"! Τρεις μέρες μόνη σου μέσα στο σπίτι! Αυτό είναι υπέροχο!

Κοίτα πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις, που υπό άλλες συνθήκες -αν δεν ήσουν μόνη σου δηλαδή- δεν θα μπορούσες:

1. Ξεμπέρδεψε σήμερα με όλες τις εκκρεμότητες που βαριόσουν να κάνεις τις προηγούμενες μέρες. Ξεκαθάρισμα ντουλάπας ή γενική στο σπίτι. Ξέρω, ακούγεται βαρετή αυτή η ιδέα -οκ, είναι βαρετή- αν βάλεις όμως την αγαπημένη σου μουσική δυνατά να ξέρεις πως θα σε βοηθήσει 1000%! Επίσης, σκέψου πως αν κάνεις όλες τις δουλειές σήμερα, το ΣΚ θα μπορείς να χαλαρώσεις φουλ!

Διαβάστε περισσότερα στο Dutchesss.queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved