Showbiz

Κέλλυ Σακάκου: Η τελευταία σπαρακτική συνέντευξη της και το μεγάλο της μυστικό

Gossip-tv Team

Την τελευταία της συνέντευξη την είχε δώσει η Κέλλυ Σακάκου, που έφυγε χθες από τη ζωή, στον δημοσιογράφο, Νίκο Νικόλιζα.

Μετά το θάνατο του συζύγου της Σπύρου Φασιανού, στις αρχές Ιουλίου, έχει να αντιμετωπίσει το σπασμένο ισχίο και την ακινησία. Η τηλεπαρουσιάστρια ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι του πόνου και είχε πει τότε στην εφημερίδα Freddo για τις δύσκολες στιγμές της:
«Δεν είμαι καθόλου καλά. Υποφέρω, όμως υπομένω. Νιώθω τόση απελπισία, μα τόση...», είναι τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας. «Δυστυχώς, δεν είμαι καθόλου καλά πλέον. Μετά τον θάνατο του συζύγου μου υποφέρω, και ψυχικά και σωματικά. Ο θάνατος του Σπύρου δεν ξεπερνιέται. Ωστόσο είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι. Δεν σηκώνομαι σχεδόν καθόλου ... Μια εγχείρηση ισχίου με κρατάει μέσα στο σπίτι ακίνητη. Είμαι άσχημα». Και είχε πει πως δεν θα ξεπεράσει ποτέ το θάνατο του συντρόφου της: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατο του». Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο Νίκος Νικόλιζας είπε πως τότε όταν είχε μιλήσει μαζί της και είχε πεθάνει ο σύντροφός της ήταν σαν και εκείνη να είχε φύγει μαζί του... Ο Νίκος Νικόλιζας αποκάλυψε πως τον Οκτώβριο την είχε δει και ήταν καταβεβλημένη και ήξερε πως θα φύγει και γι αυτό κάθε δύο εβδομάδες είχε έναν δικηγόρο και έναν συμβολαιογράφο για να φτιάξει τη διαθήκη της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved