«Υπάρχουν καλλιτέχνες-επαναστάτες που δηλώνουν αμοιβή 300 ευρώ κι έχουν εισπράξει χιλιάδες ευρώ»
Showbiz

«Υπάρχουν καλλιτέχνες-επαναστάτες που δηλώνουν αμοιβή 300 ευρώ κι έχουν εισπράξει χιλιάδες ευρώ»

Από την έναρξη σχεδόν της καριέρας του, το 1996, ο Αντώνης Ρέμος μπήκε στο λεγόμενο κλαμπ της πρώτης γραμμής καλλιτεχνών με υψηλές αμοιβές.

Ήταν όλο αυτό το πράγμα τις προηγούμενες δεκαετίες, μια «φούσκα» που και αυτή έσκασε; Έπρεπε κατά τη γνώμη του να υπάρχουν τόσο υψηλές αμοιβές στον καλλιτεχνικό χώρο; «Εδώ συγχέουμε λίγο τα πράγματα. Ενας επιχειρηματίας δεν δίνει μια αμοιβή σε έναν καλλιτέχνη με το πιστόλι στον κρόταφο. Για να δώσει τη συγκεκριμένη αμοιβή σημαίνει πως και ο ίδιος έχει σημαντικές απολαβές από τη συνεργασία. Το ταλέντο του καθενός αμείβεται σύμφωνα με αυτά που φέρνει στην επιχείρηση. Αν θεωρούν κάποιοι πως αμειβόμαστε πλουσιοπάροχα, οι αντίστοιχου βεληνεκούς καλλιτέχνες του εξωτερικού παίρνουν απείρως περισσότερα χρήματα. Οταν ο Ρέμος είναι στην πρώτη γραμμή, έχει από πίσω του άλλους 500 ανθρώπους που εργάζονται και αυτοί. Και φυσικά θα πρέπει να υπολογίζουμε και τον παράγοντα της συνέπειας προς το κράτος. Είναι άλλο το «πόσα βγάζει ο Ρέμος» και άλλο το «εάν είναι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις του». Υπάρχουν καλλιτέχνες-επαναστάτες που δηλώνουν αμοιβή 300 ευρώ στο δελτίο παροχής τους και έχουν εισπράξει χιλιάδες ευρώ για μία εμφάνιση»

Στην 20ετή πορεία του υπήρξαν συνεργασίες με συναδέλφους του που δεν θα ήθελε να επαναλάβει;
«Κάθε χρονιά ήταν και μια συνεργασία. Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια έχω συνεργαστεί με πολλούς Ελληνες καλλιτέχνες, αλλά και πρόσωπα καταξιωμένα διεθνώς. Υπήρξαν και λανθασμένες κινήσεις. Ομως θα σου πως το εξής: Σε αυτές τις στιγμές δεν λιγοψύχησα, υποστήριξα αυτές τις συνεργασίες μέχρι το τέλος και απλά δεν θα τις επαναλάβω. Απέναντι σε αυτούς τους συναδέλφους ήμουν σωστός μέχρι την τελευταία μέρα της συνεργασίας μας. Δεν έκανα βεντετισμούς. Υπέμενα την κατάσταση και στο τέλος ο καθένας πήρε τον δρόμο του», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved