Κώστας Σόμμερ: «Δεν ήθελα να μεγαλώσω κυνηγώντας μια ουτοπία στο Χόλιγουντ»
Showbiz

Κώστας Σόμμερ: «Δεν ήθελα να μεγαλώσω κυνηγώντας μια ουτοπία στο Χόλιγουντ»

Ο Κώστας Σόμμερ είναι από τους ελάχιστους Έλληνες ηθοποιούς της γενιάς του που έχουν κάνει πράγματα στο εξωτερικό. Γιατί επέστρεψε;

«Το ότι έχεις κάνει δέκα πράγματα στο εξωτερικό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζεις να δίνεις έναν πολύ μεγάλο αγώνα εκεί. Για να είμαι ειλικρινής, η Αμερική είναι μία πολύ σκληρή χώρα και, αν φτάσεις σε μια ηλικία που ακόμη προσπαθείς να καταφέρεις κάποια πράγματα, μπορεί να γίνεις γραφικός. Προσωπικά το φοβήθηκα κιόλας, δεν ήθελα να μεγαλώσω κυνηγώντας μια ουτοπία στο Χόλιγουντ. Έκανα κάποια ωραία πράγματα, αλλά δεν μπορούσα να πάρω το ρίσκο να μείνω εκεί περισσότερο για να το προσπαθήσω. Στην Ελλάδα μπορείς να έχεις πιο ανθρώπινη ζωή, σε αντίθεση με την Αμερική, όπου πρέπει να παλέψεις με τους «καρχαρίες» για να επιβιώσεις. Δεν ήμουν διατεθειμένος να το ζήσω άλλο, δεν είμαι πια 20 χρόνων. Πλέον με ενδιαφέρουν πιο πολύ οι αγορές της Αγγλίας και της Γερμανίας, που είναι πιο ασφαλής επιλογή»

Τον ενόχλησαν κάποια καυστικά σχόλια για τη διεθνή του καριέρα;
«Όχι, καθόλου. Ενοχλούμαι, όμως, για τους συναδέλφους που κάνουν μια προσπάθεια στο εξωτερικό και γράφουν διάφορα για αυτούς. Πολλοί ήταν οι Έλληνες ηθοποιοί που τα παράτησαν στο Λος Αντζελες με τον φόβο μήπως τους κράξουν τα μέσα στη χώρα μας! Αν, δηλαδή, η Οπρα έκανε πρόταση σε έναν Έλληνα δημοσιογράφο να πάει στην Αμερική και να δουλέψει μαζί της, δεν θα το έκανε; θα το έκανε τρέχοντας. Με την ίδια ακριβώς λογική το κάνουν, λοιπόν, και οι ηθοποιοί μας. Το θέμα είναι ποιος έχει τα κότσια να το παλέψει στο εξωτερικό», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved