Έξαλλος ο Αργυρός με τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Κομμάτα
Showbiz

Έξαλλος ο Αργυρός με τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Κομμάτα

Έξαλλος είναι ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός µετά την έντονη φηµολογία ότι διατηρεί δεσµό µε την ανερχόµενη ηθοποιό Κωνσταντίνα Κομμάτα, που συµµετείχε σε βίντεο κλιπ του.

Το σενάριο του οπτικοποιηµένου τραγουδιού µε τίτλο «Οσα νιώθω» τους ήθελε ζευγάρι σε θερµά ενσταντανέ, να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές. Αυτό στάθηκε αρκετό να πυροδοτήσει τη φήµη πως οι δυο τους έγιναν ζευγάρι. Για ένα διάστηµα, οι τόνοι έπεσαν και νέα δηµοσιεύµατα παρουσίαζαν τον τραγουδιστή ζευγάρι µε την Ελένη Φουρέιρα, µε την οποία εµφανίζονται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Ωστόσο, η τραγουδίστρια τα διέψευσε.
Οταν λίγες ηµέρες αργότερα η Κ. Κοµµάτα πήγε µε φίλες της για να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Κ. Αργυρός, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος δηµοσιευµάτων. Αυτή τη φορά ήθελαν την ηθοποιό, που γνωρίσαµε από το επιτυχηµένο σίριαλ «Συµµαθητές» και παρακολουθούµε καθηµερινά στην εκποµπή της Ελένης Μενεγάκη, να λιώνει για τα µάτια του τραγουδιστή και να παίζουν κρυφτό µε τις κάµερες. Ποια είναι, όµως, η αλήθεια; Οσοι τους ζουν από κοντά λένε πως συνεργάστηκαν εξαιρετικά στο εν λόγω κλιπ και πως ανέπτυξαν µια καθαρά φιλική σχέση. Ανθρωποι από τον φιλικό του κύκλο λένε πως ο τραγουδιστής έχει οργιστεί µε τα καινούργια δηµοσιεύµατα και ότι τους ξεκαθάρισε το τοπίο λέγοντας: «Είµαστε φίλοι µε την Κωνσταντίνα! Μόνο φίλοι, δεν έχουν καµιά υπόσταση οι φήµες και οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο πως τρέχει κάτι µεταξύ µας! Είµαι µόνος µου εδώ και καιρό, περνάω καλά και δεν έχω συνάψει καµία από τις σχέσεις που µου προσάπτουν κάθε τόσο. Απλώς δεν έχει νόηµα να βγαίνω και να διαψεύδω όλα όσα κυκλοφορούν. Ετσι κι αλλιώς και τέτοια κίνηση να κάνω, θα επιµείνουν στα δικά τους... σενάρια».
Το ίδιο ενοχληµένη φέρεται να είναι και η νεαρή ηθοποιός που βλέπει το όνοµά της αναµεµειγµένο σε κάτι που δεν ισχύει. Αλλωστε, πριν από µερικές εβδοµάδες είχε µιλήσει και ανοιχτά για την πραγµατική σχέση που τη συνδέει µε τον τραγουδιστή, µε αφορµή την ερώτηση που της είχε κάνει στον αέρα της µεσηµεριανής εκποµπής «Ελένη» η ίδια η Ελ. Μενεγάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είµαστε καλοί φίλοι µε τον Κωνσταντίνο. Γνωριστήκαµε µέσα από κοινούς φίλους. Μου πρότεινε να παίξουµε µαζί στο βίντεο κλιπ και απάντησα θετικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved