Λίνα Σακκά: «Έφτασα κάποια στιγµή να θέλω να σπάσω τα µούτρα συντρόφου µου»
Showbiz

Λίνα Σακκά: «Έφτασα κάποια στιγµή να θέλω να σπάσω τα µούτρα συντρόφου µου»

Κάποτε... έβραζε το αίμα της Λίνας Σακκά και δεν άφηνε να πέσει τίποτα κάτω. Τώρα που όπως λέει ωρίμασε όμως, η αγαπημένη ηθοποιός η οποία υποδύεται στο θέατρο «Την κυρία της νύχτας» Λιάνα Περέζ, απλά φεύγει όταν δεν της αρέσει κάτι...

Επί πτωµάτων πάτησες για να ανέλθεις;

Ποτέ! Πλάκα κάνεις; Η Λιάνα Περέζ ζει χρησιµοποιώντας ανθρώπους. Εµένα µου φαίνεται αδιανόητο ακόµα και να µπω σε µια τέτοια διαδικασία. Ασε που δεν είµαι το φιλόδοξο άτοµο που θα έπαιζα τέτοια παιχνίδια. Ποτέ δεν την κυνήγησα την καριέρα µου, ποτέ δεν είχα τη «λύσσα» να «φτάσω» που λένε. ∆ούλευα σκληρά και είχα, όπως και έχω, όνειρα, αλλά µέχρι εκεί.

Η εκδικητικότητα βγάζει πουθενά, άραγε;

Εγώ νοµίζω ότι η εκδίκηση δεν φέρνει την ευτυχία. Ακόµα και να πάρεις το αίµα σου πίσω, που λένε, δεν σηµαίνει κάτι. Όλα κάποια στιγµή γυρίζουν µπούµερανγκ έτσι κι αλλιώς. Το κακό, τελικά, γυρνάει πίσω σε αυτόν που το κάνει.

Όταν σου φέρονται άσχηµα, τι κάνεις;

Φεύγω! Ρίχνω µαύρη πέτρα πίσω µου και φεύγω. ∆εν µπήκα ποτέ στη διαδικασία να ασχοληθώ παραπάνω - πόσο µάλλον και να εκδικηθώ. Φεύγεις, προχωράς µπροστά και όσα είναι να «πληρωθούν», θα «πληρωθούν».

Πολύ «υπεράνω» είσαι! ∆εν έσπασες πράγµατα, δεν έκανες ζηµιές; ∆εν χαστούκισες κανέναν;

∆εν µιλάς µε τη Λιάνα Περέζ, µε µένα µιλάς. Εντάξει, έφτασα κάποια στιγµή να θέλω να σπάσω τα µούτρα συντρόφου µου (σ.σ.: γελάει), αλλά δεν το έκανα! Ούτε χαστούκι έριξα - ίσως και να έπρεπε. Εντάξει, έχω σπρώξει άσχηµα, έχω «βουτήξει» κάποιον από τα ρούχα, αλλά ως εκεί. Αυτά µικρότερη, γιατί τώρα πια ωρίµασα και βλέπω τα πράγµατα πιο χαλαρά. Αν δεν σου αρέσει κάτι, φεύγεις και ξεµπερδεύεις!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved