Αυτή είναι η εδώ και οκτώ χρόνια αγαπημένη του Όθωνα Μεταξά!
Showbiz

Αυτή είναι η εδώ και οκτώ χρόνια αγαπημένη του Όθωνα Μεταξά!

Πρόσφατα, κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, στις οποίες απεικονιζόταν ο Όθωνας Μεταξάς σε έξοδό του σε νυχτερινό κέντρο µε εντυπωσιακή µελαχρινή καλλονή, στάθηκαν η αφορµή για να πυροδοτηθούν φήµες για νέο έρωτα. Ναι, ο τραγουδιστής και ηθοποιός είναι ερωτευµένος, όχι όµως µε την κοπέλα µε την οποία τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, αλλά µε µία άλλη γυναίκα που ζει στην άλλη µεριά του Ατλαντικού.

Πρόκειται για την εντυπωσιακή γυµνάστρια ∆ήµητρα Γιαλελή, η οποία διαµένει πολλούς µήνες του χρόνου στο Γκλενβιού του Ιλινόις στις Ηνωµένες Πολιτείες, µε την οποία είναι µαζί ούτε ένα, ούτε, δύο, αλλά οκτώ ολόκληρα χρόνια.
Το ζευγάρι έχει καταφέρει όλο αυτό το διάστηµα να διατηρήσει τη σχέση του µακριά από τη δηµοσιότητα και µάλιστα κανένας φωτογραφικός φακός δεν τους έχει απαθανατίσει ποτέ µαζί. Στα συχνά ταξίδια που κάνει εκείνη στην Ελλάδα για χάρη του προτιµούν να περνούν τον χρόνο τους αποκλεισµένοι από όλους και όλα προκειµένου να ζήσουν τον έρωτά τους.
Όχι πως είναι όλα ρόδινα ανάµεσά τους πάντα ή πως δεν έχει δηµιουργήσει προβλήµατα κατά καιρούς αυτή η τεράστια απόσταση που τους χωρίζει. Όµως, τα δυνατά συναισθήµατα που µοιράζονται είναι τόσο έντονα και βαθιά, που πάντα καταφέρνουν να διώξουν µακριά οποιαδήποτε κρίση µπορεί να επέλθει στη σχέση τους σύμφωνα με τη real.
Η όµορφη ∆ήµητρα, η οποία διατηρεί µαζί µε έναν φίλο της γυµναστήριο στο Ιλινόις, είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και κατάγεται από τη Μεσσηνία. Είναι το στήριγµα του γοητευτικού καλλιτέχνη και ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του τις πιο σηµαντικές στιγµές της καριέρας του και της ζωής του. Γι’ αυτό και η απόσταση δεν στάθηκε ποτέ ικανή για να τους φέρει στα πρόθυρα χωρισµού. Εχουν ουσιαστική επικοινωνία και µε την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται, συνήθως επί ελληνικού εδάφους, καθώς η ∆ήµητρα κάνει πιο συχνά το συγκεκριµένο ταξίδι ώστε να βλέπει από κοντά και την οικογένειά της που της λείπει πολύ.
Ο Όθωνας Μεταξάς, πάντως, αυτόν τον καιρό διανύει πολύ δηµιουργική περίοδο κάνοντας εµφανίσεις κάθε Τρίτη στο «Passport Κεραµεικού», εκµεταλλευόµενος το ταλέντο του στο τραγούδι. ∆εν αφήνει, όµως, ποτέ την άλλη µεγάλη αγάπη του, την υποκριτική, και αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το έργο «Η κυρία της Νύχτας» του Γιάννη Μαρή που θα ανέβει µέσα στον Ιανουάριο στο θέατρο «Κιβωτός». Στο συγκεκριµένο έργο, που σκηνοθετεί η Φρόσω Λύτρα, θα υποδύεται τον εραστή της Λίνας Σακκά.
Όσο για τις φωτογραφίες του Όθωνας Μεταξά που κυκλοφόρησαν µε την καλή του φίλη και αµέσως του χρέωσαν νέα σχέση, ο ίδιος δείχνει να αντιµετωπίζει τα δηµοσιεύµατα και τις φήµες µε πολύ χιούµορ, αφού ξέρει καλύτερα ο ίδιος, όπως βέβαια και η πραγµατική σύντροφός του, η ∆ήµητρα, πού ανήκει η καρδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved