Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα πρώτα της βήμα στο χώρο της υποκριτικής και το μόντελινγκ
Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα πρώτα της βήμα στο χώρο της υποκριτικής και το μόντελινγκ

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ μετά την επίμονη παρότρυνση μιας μακιγιέζ η οποία σύχναζε στο καφέ στο Περιστέρι όπου η Ναυσικά δούλευε ως σερβιτόρα.

Τότε ήταν 19 ετών και δεν είχε πάρει τις παραινέσεις της κοπέλας στα σοβαρά.

«Μου είχε πει ότι συνεργάζεται με ένα πρακτορείο μοντέλων και ότι πρέπει να σκεφτώ σοβαρά να πάμε να με δουν. Στην αρχή ήμουν διστακτική», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα. «Δεν πίστευα ότι έχω τα τυπικά προσόντα ενός μοντέλου. Θεωρούσα ότι έπρεπε να είμαι πιο ψηλή και είχα πέντε επιπλέον κιλά. Με έπεισε ωστόσο και κάποια στιγμή κανονίσαμε να πάμε. Τους άρεσα και γρήγορα βρήκα την πρώτη μου δουλειά ως μοντέλο στο ΜΕGΑ. Εκεί γνώρισα και τον Μάρκο Σεφερλή, στο πρωινό. Έκανα την πρώτη μου απόπειρα στην υποκριτική με κάποια σκετσάκια στο βραδινό σόου που παρουσίαζε τότε.

Όταν τελείωσε η σεζόν μου πρότεινε να συμμετάσχω στην καλοκαιρινή επιθεώρηση που θα ανέβαζε και είπα αμέσως το ναι. Η ευκαιρία που περίμενα είχε επιτέλους παρουσιαστεί. Δεν ήμουν ποτέ φανατική του Σεφερλή, αλλά όταν τον γνώρισα από κοντά στην εκπομπή τον συμπάθησα και ήρθαμε πιο κοντά. Ο ρόλος ήταν πολύ μικρός, αλλά αν σκεφτείς ότι ένα άτομο που δεν είχε πάει ποτέ σε σχολή, ούτε είχε ξανασχοληθεί με το θέατρο ποτέ, κατέληγε να εμφανίζεται μπροστά σε 1.800 άτομα στο "Δελφινάριο", δεν είναι λίγο.

Είχα πάρα πολύ τρακ, στην αρχή έτρεμα ολόκληρη πριν βγω. Σιγά-σιγά το ξεπέρασα. Όταν ο Μάρκος μου είπε ότι με ήθελε και για τη χειμερινή παράσταση που θα ήταν πρόζα και ο ρόλος πρωταγωνιστικός, έκανα κάποια μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, διάβασα πολλά βιβλία που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν - γενικώς, ό,τι μου επέτρεπε ο περιορισμένος χρόνος που είχα το έκανα. Το καλοκαίρι κάναμε περιοδεία σε οκτώ πόλεις στη Γερμανία. Μετά το καλοκαίρι ο Κώστας είχε κλείσει για ένα σίριαλ με τον Μαρκίδη και μου είπε ότι υπήρχαν δύο ρόλοι ελεύθεροι και αν ήθελα να μου κλείσει μια οντισιόν να με δουν. Φυσικά δέχτηκα, πήγα στην Κύπρο, με είδαν, κι έτσι κατέληγα στις "Προδοσίες"», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved