Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η γνωριμία με τον Σόμμερ στο facebook και η σχέση τους
Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η γνωριμία με τον Σόμμερ στο facebook και η σχέση τους

Αν και με τον Κώστα Σόμμερ έχουν κλείσει δύο χρόνια σχέσης, τα media άρχισαν να ασχολούνται εντονότερα με τον δεσμό τους πρόσφατα.

«Δεν το κρατήσαμε ποτέ κρυφό, πάρα μόνο τους πρώτους μήνες που αποφεύγαμε να βγούμε έξω, διότι αν δεν είσαι ακόμα σίγουρος δεν θες να δημοσιοποιηθεί κάτι», διευκρινίζει Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει: «Στην πορεία βεβαίως υπήρξαν κάποιοι μήνες που ήμασταν χώρια, αλλά επειδή συνεχίσαμε να έχουμε κάποια επαφή δεν το είχε καταλάβει κανείς. Ναι, είναι γεγονός ότι έχουμε 18-19 χρόνια διαφορά. Δεν είχα πάντα τόσο μεγαλύτερους συντρόφους από μένα, αλλά θεωρώ ότι δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με ένα αγόρι της ηλικίας μου. Είμαι πιο ώριμη ακόμα και από κορίτσια της ηλικίας μου. Έχω αρχίσει να δουλεύω από μικρή και οι εμπειρίες που έχω αποκτήσει με έχουν κάνει να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά από τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας μου».

Η Ναυσικά απαντάει με χαλαρή διάθεση σε όλες ερωτήσεις, σαν να συζητάει με μια παλιά της φίλη και εξηγεί το γιατί: «Δεν μου αρέσει αυτό το συνεχές "όχι, όχι, όχι" και το να κρύβεσαι τελείως, είναι σαν να είσαι φυλακισμένος, δεν σε αφήνει να ζήσεις τη ζωή σου. Και είναι και ανώφελο γιατί σε κυνηγάνε περισσότερο. Από την άλλη, ίσως έχουμε καταλήγει να πούμε κάτι παραπάνω απ' όσα θέλαμε να πούμε εξαρχής. Διότι απαντάς σε μια ερώτηση και αυτή γεννάει άλλες τρεις και τελικά λες περισσότερα. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν μας έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Τώρα, για το αν η σχέση μας είναι σοβαρή από τη στιγμή που ζούμε μαζί, θα σου πω ότι εγώ δεν είμαι μαζί με τον Κώστα για πλάκα.

Η σχέση μας είναι μεν σοβαρή, αλλά πού θα καταλήξει κανείς δεν το γνωρίζει. Γνωριστήκαμε μέσω facebook. Με είχε δει σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και μου έστειλε ένα πολύ ευγενικό, χαλαρό μήνυμα. Ξεκινήσαμε να μιλάμε και μετά από λίγο καιρό κανονίσαμε να βγούμε», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved