Λάμπρος Φισφής: «Το να γίνεις γονιός είναι απίστευτη εμπειρία, που κάθε μέρα με ξαφνιάζει»
Showbiz

Λάμπρος Φισφής: «Το να γίνεις γονιός είναι απίστευτη εμπειρία, που κάθε μέρα με ξαφνιάζει»

Ο Λάμπρος Φισφής σε συνέντευξή του μίλησε για τη σύζυγό του και την 11 μηνών κόρη τους.

Πώς γνωρίστηκες με τη σύζυγο σου;

Τη γνώρισα όταν είχαμε πάει μέσα από το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, το Erasmus, σπουδάζαμε διαφήμιση. Έτσι γνωριστήκαμε και μετά πήγαμε ξανά για να ζήσουμε στο Άμστερνταμ. Το Erasmus, είναι ένα... σατανικό σχέδιο της Ευρώπης για να γίνουν «γάμοι» μεταξύ των χωρών. Εκεί πηγαίνει το 70% των ανθρώπων με σχέση και μέσα σ' ένα μήνα έχουν χωρίσει όλοι κι έχουν βρει άλλον από άλλη χώρα. Μέσω αυτού του προγράμματος γνωριστήκαμε στην Ολλανδία και μετά από 4 χρόνια σχέσης, από απόσταση, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε μαζί στο Άμστερνταμ.

Πώς λειτούργησε τόσο καλά η σχέση από απόσταση;

Συναντιόμασταν κάθε τόσο, αλλά υπήρξαν κάποια χρόνια που δεν μέναμε στην ίδια χώρα. Ο περισσότερος καιρός που είχαμε να συναντηθούμε ήταν 4 μήνες. Έκανα το στρατιωτικό μου τότε και δεν μπορούσα να φύγω από τη χώρα. Ανήκω στην εποχή που γράφαμε γράμματα, αγόραζα τηλεκάρτες για να μιλήσω με τη σύζυγο μου στο εξωτερικό. Δηλαδή, πριν από το Skype, πριν από το facebook. Το ζήσαμε χωρίς τεχνολογία... Όταν η τεχνολογία πήρε τα «πάνω» της, εμείς μέναμε μαζί.

Πριν από λίγους μήνες έγινες πατέρας...

Έχω μία κόρη που τώρα είναι 11 μηνών, είναι μοναδική. Το να γίνεις γονιός είναι απίστευτη εμπειρία, που κάθε μέρα με ξαφνιάζει, αλλά ο πρώτος χρόνος είναι ένα μεγάλο ζόρι, σου βγάζει την πίστη. Συμμετέχω στην καθημερινή της φροντίδα, στις ανάγκες της, είμαι φουλ ενεργός πατέρας, περνάω πάρα πολλές ώρες της μέρας με την κόρη μου. Υπάρχει έλλειψη ύπνου, ένα συνεχές άγχος για να κρατήσεις το μωρό και να μην πάθει τίποτα, γιατί τα μωρά είναι αυτοκαταστροφικά. Δεν είμαι υπερπροστατευτικός, αλλά είμαι από πάνω της σε κάθε βήμα για να σώσω τα μισά χτυπήματα, γιατί κάθε μέρα πέφτει 5-6/φορές. Τις; ατάκες που λες ως γονιός για να προστατεύσεις το παιδί σου είναι κάτι που δεν περίμενα ποτέ, ότι θα ξεστομίσω τέτοια πράγματα. Την προηγούμενη εβδομάδα της είπα: «Μη γλείφεις το μπιντέ, -μη βάζεις φακές στο αφτί σου, μη στηρίζεσαι στον κάκτο». (Γέλια.)

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved