Ο Φώτης Μεταξόπουλος μιλά για τη πρώτη του σύζυγο που «έφυγε» από τη ζωή
Showbiz

Ο Φώτης Μεταξόπουλος μιλά για τη πρώτη του σύζυγο που «έφυγε» από τη ζωή

«Έσβησε σαν πουλάκι. Ευτυχώς δεν κατάλαβε τους πόνους της. Ο καρκίνος ήταν επιθετικός. Μόλις δύο μήνες νοσηλεύτηκε και μετά έσβησε. Μας την πήρε από κοντά μας... Με τη Μαριάννα ζήσαμε πέντε χρόνια μοναδικής ευτυχίας και αποκτήσαμε τον Πάνο μας. Αλίμονο να μην πονάω για τη μάνα του παιδιού μου. Είχαμε άριστες επαφές μέχρι την ημέρα που με αποχαιρέτησε».

Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια ο σπουδαίος χορευτής και χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε με τον θάνατο της πρώην συζύγου του, χορεύτριας και μάνας του Πάνου Μεταξόπουλου, Μαριάννας Δρίνη.

Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο γιος της, Πάνος Μεταξόπουλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

«Τη Μαριάννα τη γνώρισα στον δρόμο για την Αλεξάνδρεια και ενώ είχε αποδεχτεί πρόταση για συνεργασία στο καζίνο της πόλης, που στεγαζόταν σε ένα από τα παλάτια του Φαρούκ», λέει συγκινημένος στη Freddo ο σπουδαίος χορογράφος και συνεχίζει: «Εγώ τότε ήμουν με ένα συγκρότημα Νέγρων. Λίγο προτού ανέβω στο αεροπλάνο για να γυρίσω στην Εθνική Λυρική Σκηνή, όπου με είχαν καλέσει, είπα στη Μαριάννα: "Στην Αθήνα θα πάω να γνωρίσω τους δικούς σου. Μόλις τελειώσει το συμβόλαιο σου; θα σε περιμένω να παντρευτούμε". Έτσι και έγινε. Με τη Μαριάννα μείναμε πέντε χρόνια μαζί. Χωρίσαμε όταν ο Πάνος μας ήταν πέντε ετών».

Τι άνθρωπος ήταν η Μαριάννα Δρίνη: «Ένα χρυσό κορίτσι. Σπουδαίος χαρακτήρας. Πολύ ωραία γυναίκα και χορεύτρια. Σχεδόν μαζί μεγαλώσαμε και μαζί πορευτήκαμε στα πρώτα μας βήματα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved