Demy: «Η Αμερική δίνει ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις κυνηγήσεις»
Showbiz

Demy: «Η Αμερική δίνει ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις κυνηγήσεις»

Λόγω της διπλής υπηκοότητας που έχει -ελληνική και αμερικανική- πώς και δεν έχει αποπειραθεί ακόμα να κάνει καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η Demy;

«Πριν δύο χρόνια είχα πάει στο Λος Αντζελες δύο φορές, τη δεύτερη μάλιστα κάθισα ενάμιση μήνα. Είχα κάνει κάποιες ηχογραφήσεις εκεί, τις οποίες βέβαια στη συνέχεια δεν εκμεταλλεύτηκα όπως έπρεπε. Απέκτησα όμως μια ιδέα για το πώς λειτουργούν τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως αν ήθελα να πάω μόνιμα στην Αμερική έχω τις άκρες, αλλά δεν τολμάω να αφήσω αυτό που κάνω εδώ. Θέλει να επενδύσεις αρκετό καιρό στην προσπάθεια για να πεις ότι κάτι κάνεις στο εξωτερικό - και αυτή τη στιγμή το φοβάμαι.

Η μαμά μου, η οποία έχει μεγαλώσει στη Μασαχουσέτη, οπότε μας έδωσε και την αμερικανική υπηκοότητα, αφού υπήρχε αυτή η δυνατότητα χωρίς να έχουμε γεννηθεί εμείς εκεί, με ενθαρρύνει πάρα πολύ σε μια τέτοια προσπάθεια. Θα ερχόταν και αυτή μαζί φυσικά! Εχω πολλούς συγγενείς σε πολλές περιοχές. Αν ήθελα να πάω δεν χρειάζομαι ούτε πράσινη κάρτα, ούτε θα είχα να αντιμετωπίσω άλλα γραφειοκρατικά εμπόδια. Σε κάθε περίπτωση, αν είναι να κάνω κάτι θα πρέπει να το κάνω άμεσα γιατί για τα δεδομένα της Αμερικής είμαι ήδη μεγάλη. Η Αμερική δίνει ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις κυνηγήσεις», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved