Ελένη Πέτα: «Η Πανοπούλου μου έκανε πρόταση συνεργασίας μέσω facebook»
Showbiz

Ελένη Πέτα: «Η Πανοπούλου μου έκανε πρόταση συνεργασίας μέσω facebook»

Τι είπε για την συνεργασία της η Ελένη Πέτα με την Έλντα Πανοπούλου και την Τάνια Τρύπη

Υπήρξε διάστημα που αποστασιοποιήθηκες;

«Το μόνο διάστημα που αποστασιοποιήθηκα ήταν όταν έκανα το παιδί μου, που ήταν επιλογή μου να κάτσω μαζί του, αλλά κι εκεί επιλεκτικά έκανα πράγματα. Μπορεί να φαινόταν ότι έχω εξαφανιστεί, είμαι και άνθρωπος που δεν βγαίνω στην τηλεόραση συνειδητά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι στο επάγγελμα. Το λέω για κάποιους που νομίζουν ότι μόνο μέσα από αυτό μπορείς να υπάρχεις. Δεν έχω πληρώσει κάποιο τίμημα. Δεν με ενδιέφερε να υπάρχω «σώνει και ντε» μέσα στα πράγματα, δεν έχω αυτό το άγχος. Όταν θέλω να κάτσω, κάθομαι και όταν θέλω να δουλέψω, το κάνω, αλλά δεν έχω κανένα άγχο5 μην εξαφανιστώ και με ξεχάσει ο κόσμος».

Τώρα συνεργάζεσαι με την Έλντα Πανοπούλου και την Τάνια Τρύπη.

«Ακριβώς, στο «Ρυθμός Stage». Η Τάνια είναι ηθοποιόw που τραγουδάει πάρα πολύ καλά και χαίρομαι πολύ για τη συνεργασία αυτή. Ήταν ένα μήνυμα που μου έστειλε η Έλντα μέσω facebook, να της στείλω το τηλέφωνο μου για να μου κάνει την πρόταση. Όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή μου έρχονται αναπάντεχα, σαν δώρο, έτσι ήταν και αυτή η πρόταση. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που με βάζει να ξεδιπλώσω κι άλλες πτυχές. Είναι ηθοποιοί και οι δύο και είναι πολύ σημαντικό να συνυπάρχει με τέτοιους ανθρώπους επάνω στη σκηνή, βοηθάει, είναι μαθήματα για μένα από τις δύο τους. Το πρόγραμμα είναι εξολοκλήρου ιδέα της 'Ελντας, που με βρίσκει σύμφωνη, μου αρέσει, έχει ενδιαφέρον. Μου αρέσει η οργάνωση, όχι το χύμα, οπότε, αυτό είναι ιδανικό για μένα»

Θα κάνεις παράλληλα και εμφανίσει σε όλη την Ελλάδα;

«Με τον Δημήτρη Μπάση είχαμε συνεργασία το καλοκαίρι, με συναυλίες που συνεχίζονταν μέχρι πριν από λίγο καιρό. Τώρα, λόγω υποχρεώσεων δικών του και δικών μου, ίσως για λίγο χωρίσουν οι δρόμοι μας, αλλά θέλω πολύ να μας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούμε πάλι, είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής και άνθρωπος, σπάνιο το φαινόμενο αυτό» είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved