Μάνος Παπαγιάννης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στην ορκωμοσία της γυναίκας του
Showbiz

Μάνος Παπαγιάννης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στην ορκωμοσία της γυναίκας του

Η Αγγελική Δαλιάνη πήρε το πτυχίο της, αλλά ο Μάνος Παπαγιάννης δεν πήγε στην ορκωμοσία της. 

Στην παράσταση η Αγγελική υποδύεται τη σύντροφο του φίλου σου και το σενάριο περιέχει... αγκαλιές και φιλιά. Αισθάνθηκες ζήλια κάποια φορά;

«Υπάρχουν αυτά επάνω στη σκηνή, υποδύονται ένα κανονικό ζευγάρι με τον Μάνο Ιωάννου. Αυτά είναι παιδικά, το μόνο που με αφορά είναι να είμαστε σωστοί, πειστικοί σε όποιο ρόλο πρέπει να κάνουμε. Ειδικά στο θέατρο, είναι πολύ σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου και να ενεργείς έτσι ώστε σε κάθε περίσταση να πείσεις αυτόν που έρχεται να σε δει. Δεν ζηλεύω καθόλου».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για το μέλλον;

«Δεν προσδοκώ τίποτα, έχω πολλά όνειρα, εργάζομαι κάθε φορά με το μυαλό μου προς την κατεύθυνση των ονείρων μου, κι αν γίνουν πραγματικότητα, θα είμαι πολύ ευτυχισμένος. Δεν έχω κάποια απωθημένα, μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει πολύ καλά σε ό,τι αφορά τα όνειρα μου. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και στο μέλλον».

Στα όνειρα σου είναι να γίνει και η κόρη σου ηθοποιός;

«Έτσι μας λέει... εγώ θέλω η κόρη μου να γίνει ηθοποιός. Το επάγγελμα του ηθοποιού έχει πάρα πολλά αρνητικά, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσα πολλά είναι αυτά, ακόμα κι εγώ τα ανακαλύπτω κάθε μέρα, όμως έχει και πολλά θετικά. Δεν ξέρω τι να συμβουλέψω το παιδί, ό,τι θέλει η καρδιά της»

Γιατί δεν πήγες στην ορκωμοσία της Αγγελικής όταν πήρε το πτυχίο της;

«Δεν πήγα γιατί ήμουν καλεσμένος, μαζί με το θίασο, σε ένα γύρισμα, για μία εκπομπή και δεν μπορούσαμε να λείψουμε όλοι, και εγώ και η Αγγελική» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved