Γιώργος Σαμπάνης: «Η Άννα ήταν φανταστικό παιδί, δεν έχω κανένα παράπονο»
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης: «Η Άννα ήταν φανταστικό παιδί, δεν έχω κανένα παράπονο»

Την περίοδο που ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν ζευγάρι με την Άννα Πρέλεβιτς, είχε δηλώσει πως, αν συνέχιζαν να είναι μαζί, θα προχωρούσαν σε γάμο. Νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα; 

«Οχι. Απλώς σημαίνει πως, όντας δυόμισι χρόνια με έναν άνθρωπο, αν πας στα τέσσερα, στα πέντε, το προχωράς. Εγώ το θεώρησα φυσικό επακόλουθο και το είπα. Η οικογένεια είναι επιλογή συνειδητή, είναι μια απόφαση. Μπορείς να είσαι ερωτευμένος και να μην έχεις οικογένεια».

Είναι ικανοποιημένος από τις επιλογές του στην προσωπική του ζωή; «Είχα καλά παιδιά δίπλα μου. Η Άννα ήταν φανταστικό παιδί, δεν έχω κανένα παράπονο», παραδέχεται. Θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι μετά τον χωρισμό; «Θεωρώ ότι είναι τόσο προσωπικές οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί το διάστημα που είσαι μαζί με κάποιον, ώστε δεν μπορείς να είσαι φίλος με τον άλλον, αφού έχεις απορρίψει την περίπτωση να είστε μαζί ως ζευγάρι» τόνισε στο Secret.

Ο έρωτας με έρωτα περνάει; Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό του κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από έξοδο του με την Έλενα Παπαγγελή. «Εγώ δεν είπα τίποτα γι αυτό. Δεν είπα ότι έχω σχέση», επισημαίνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved