Γιάννης Μπέζος: Μιλάει με χαρά για τη συνεργασία του με τον Φιλιππίδη στον «Αμερικανικό βούβαλο»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: Μιλάει με χαρά για τη συνεργασία του με τον Φιλιππίδη στον «Αμερικανικό βούβαλο»

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη συνεργασία του στο έργο «Αμερικανικός βούβαλος» στο θέατρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τον Ορφέα Αυγουστίδη...

«Παντρεύεις» για άλλη µια φορά τις δυνάµεις σου µε τον Πέτρο Φιλιππίδη για τον ισχυρό «Αµερικάνικο βούβαλο» του Μάµετ...

Ήταν εξαιρετικά δελεαστική η πρότασή του να συµπράξουµε, έχοντας στο πλάι µας τον Ορφέα Αυγουστίδη, στο εµβληµατικό αυτό έργο του Ντέιβιντ Μάµετ και δεν µπορούσα παρά να την αποδεχτώ µε µεγάλη χαρά. Πρόκειται για ένα από τα αριστουργήµατα της σύγχρονης δραµατουργίας, για ένα εύστοχο κοινωνικό σχόλιο µε πικρό χιούµορ, ένα συγκρουσιακό δράµα που αναδεικνύει τις επιθυµίες, τα αδιέξοδα, αλλά και το χιούµορ των τριών ηρώων του, που συναντάµε µέσα στο παλαιοπωλείο του ενός, του Ντον, που παίζω εγώ. Μας έχει κεντρίσει πολύ το έργο, το οποίο σκηνοθετεί µε δεινότητα ο Πέτρος!

Ο Ντον µε τον Ουόλτερ, τον επονοµαζόµενο και «δάσκαλο», που παίζει ο Πέτρος, και τον Μποµπ, που ενσαρκώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης, οργανώνουν µια ληστεία.

Μια φιλόδοξη ληστεία ενός νοµίσµατος που έχει επάνω τον αµερικάνικο βούβαλο, την οποία δεν πραγµατοποιούν ποτέ. Οι τρεις τους γυρνούν όλη µέρα στο παλαιοπωλείο λέγοντας εξυπνάδες, φιγουράροντας τον ανδρισµό τους, αλλά και σκεπτόµενοι πώς θα «πιάσουν την καλή», πώς θα κάνουν µια γερή «µπίζνα» που θα τους αποφέρει χρήµατα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved