Λιβανού: «Δεν τα επέλεξα όλα αυτά που μου συνέβησαν, σας δίνω τον λόγο μου ότι αυτά με επέλεξαν»
Showbiz

Λιβανού: «Δεν τα επέλεξα όλα αυτά που μου συνέβησαν, σας δίνω τον λόγο μου ότι αυτά με επέλεξαν»

Η Μπέτυ Λιβανού έχει δηλώσει σε συνέντευξη της πως είναι αυτοδίδακτη και δεν έχει πάει ποτέ σε δραματική σχολή. Τελικά για εκείνη ποιος είναι ο ορισμός του ηθοποιού;

«Το να είσαι ηθοποιός είναι ένα επάγγελμα, αλλά αυτό που σου δίνει αυτή η δουλειά είναι μια ξεχωριστή κατάσταση... Δεν θα πας να παίξεις, όπως θα πάει κάποιος να δουλέψει σε μια τράπεζα ή ένα υπουργείο. Η δική μας η δουλειά σε θέλει εκεί ολοκληρωτικά. Είναι ίσως η μόνη δουλειά στον κόσμο που απαιτεί από εσένα όλο την προσοχή και την ενέργεια σου. Ζητάς πάντα κάτι παραπάνω από εσένα κι αυτό έρχεται και «μπολιάζει» με τον χαρακτήρα σου»


Οι φίλοι της λένε ότι σχεδόν με το ζόρι έγινε ηθοποιός, αφού το όνειρο της ήταν να δουλέψει ως γεωπόνος. Γιατί;
«Έχετε ακούσει το ρητό που λέει «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει»; Μπορεί να μην το είχα συνειδητοποιήσει, μπορεί να μην το είχα βάλει ως στόχο, αλλά σήμερα αντιλαμβάνομαι ότι τελικά δεν θα μπορούσα να γίνω κάτι άλλο πέρα από ηθοποιός. Νιώθω ότι ήμουν ηθοποιός από μωρό παιδί. Δεν τα επέλεξα όλα αυτά που μου συνέβησαν, σας δίνω τον λόγο μου ότι αυτά με επέλεξαν! Δεν έκανα ποτέ μου προσπάθεια για να «χτίσω» μια καριέρα. Ίσως αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που απέχω κατά καιρούς από την υποκριτική. Δεν κόπιασα για να την κατακτήσω, αυτή ήρθε και με βρήκε», λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved