Ευγενία Παναγοπούλου: «Έχω εκμηδενίσει τις ανάγκες μου, ώστε να προσαρμοστώ στην πραγματικότητα»
Showbiz

Ευγενία Παναγοπούλου: «Έχω εκμηδενίσει τις ανάγκες μου, ώστε να προσαρμοστώ στην πραγματικότητα»

Η Ευγενία Παναγοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για το πόσο δύσκολη είναι οικονομικά αυτή την περίοδο η ζωή για έναν ηθοποιό.

Σε γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή σου στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Η ζωή της άλλης«. Έκτοτε, σε βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση και το θέατρο. Σου ήρθαν εύκολα τα πράγματα βγαίνοντας από την σχολή;

Βγήκα με τρομερή όρεξη από την σχολή, με είχαν εμπνεύσει πολύ οι δάσκαλοι μου και έκανα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου. Βγαίνοντας λοιπόν από την σχολή, δεν είχα καμία γνωριμία στον χώρο και οι δάσκαλοι μου στην «Δήλο» ήταν παλιάς κοπής, οπότε μου είπαν βγες και κυνήγα την τύχη σου. Ποτέ κανένας τους δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο για να με πάρουν σε δουλειά, αλλά πάντα ήξερα ότι, αν τους χρειαστώ τα τηλέφωνα τους ήταν ανοιχτά για μένα.

Πώς είναι σήμερα τα οικονομικά ενός νέου ηθοποιού; Μπορεί κάποιος να ζήσει από αυτό ή τουλάχιστον να έχει μία σχετική άνεση;

Δυστυχώς, τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ δύσκολα και αυτό δεν αφορά μόνο τους νέους ηθοποιούς, αλλά όλους. Εύχομαι να αλλάξουν γρήγορα τα πράγματα και να γίνουν συστηματικές ενέργειες από τους αρμόδιους, ώστε να επανέλθουν κάποια πράγματα που δεν ισχύουν πια, γιατί είχαν λόγο που υπήρχαν. Εγώ προσωπικά, έχω εκμηδενίσει τις ανάγκες μου, ώστε να προσαρμοστώ στην πραγματικότητα. Το μόνο που εύχομαι είναι τύχη και φωτισμένους ανθρώπους που να αγαπάνε τον πολιτισμό και να τον επαναπροσδιορίσουν.

Πηγή:kallitexnes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved