Η Άννα Γεραλή «αποχαιρέτησε» τον σύζυγο της
Showbiz

Η Άννα Γεραλή «αποχαιρέτησε» τον σύζυγο της

Με λόγια γεμάτα αγάπη, τρυφερότητα αλλά και πόνο η ηθοποιός Αννα Γεραλή αποχαιρέτησε -και διαδικτυακά- τον σύζυγό της Συράκο Δανάλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Το πένθος βαρύ για την πρωταγωνίστρια, η οποία συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Βέρα στο δεξί», αφού το περασμένο Σάββατο είπε το τελευταίο «αντίο» στον πολυβραβευμένο διευθυντή φωτογραφίας, εικαστικό και ξυλογλύπτη. Το πολύ αγαπημένο ζευγάρι είχε αποσυρθεί τα τελευταία δώδεκα χρόνια στην Αίγινα, όπου απολάμβανε την ηρεμία της φύσης.

Ο δεξιοτέχνης της καλλιτεχνικής μικροναυπηγικής, δημιουργός των μικρογραφιών κουρσάρικων πλοίων, φεριμπότ και υπερωκεάνιων, κηδεύτηκε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, το μεσημέρι του Σαββάτου στο Νεκροταφείο των Αλώνων της Αίγινας με φόντο τη θάλασσα, που τόσο αγαπούσε. Αντί στεφάνων, τα χρήματα δόθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού «Ο Αγιος Διονύσιος», όπως ζήτησε με ανακοίνωσή της η οικογένεια - έτσι όπως θα επιθυμούσε και ο ίδιος.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα τόσο όμορφα μηνύματα που μας στείλατε -ξέρω ότι δεν ήταν τυπικό-, για την παρουσία σας κοντά μας αυτές τις δύσκολες ώρες. Nα ξέρετε, έφυγε παρών, όπως ήταν σε όλη του τη ζωή, χωρίς ποτέ να το επιδιώξει» έγραψε στο facebook η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved