Θανάσης Βισκαδουράκης: «Το Κατερινάκι μου, το στεφάνι μου, είναι για εμένα ένας επίγειος άγγελος»
Showbiz

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Το Κατερινάκι μου, το στεφάνι μου, είναι για εμένα ένας επίγειος άγγελος»

Πόσο άλλαξε η στάση του Θανάση Βισκαδουράκη απέναντι στο γυναικείο φύλο από τη στιγμή που γνώρισε τη γυναίκα του, Κατερίνα;

«Πάντα ήμουν υπέρμαχος των γυναικών. Τις θαύμαζα και τις θαυμάζω ακόμα περισσότερο όσο μεγαλώνω, θεωρώ ότι οι γυναίκες μας επιλέγουν για συζύγους και εραστές. Η ζωή των ανδρών θα ήταν μίζερη και ανούσια χωρίς την αισθητή παρουσία των γυναικών. Εσείς μας ομορφαίνετε, εσείς μας καταστρέφετε»

Ποια είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα της που τον κέρδισαν;
«Το Κατερινάκι μου, το στεφάνι μου, είναι για εμένα ένας επίγειος άγγελος. Είναι ευαίσθητη, ρομαντική, έξυπνη, τολμηρή, δραστήρια, σέξι, περιποιητική και έχω πολλά ακόμα να πω. Το πιο σημαντικό είναι πως πλάι της έμαθα τι σημαίνουν εγκυμοσύνη, μητρότητα, γέννηση. Πόσο σπουδαίο είναι να φέρνεις στον κόσμο ένα μωρό, ένα θείο βρέφος. Εδώ να μου επιτρέψετε να πω για τους επίγειους θεούς, τους γυναικολόγους. Μέσα στην αίθουσα του τοκετού αυτό που ένιωσα ήταν η έντονη παρουσία του επουράνιου θεού και του επίγειου θεού-γιατρού, που μου επέτρεψαν να δω ιδίοις όμμασι το θείο θαύμα της γεννήσεως. Δημήτρη Κακαλέτρη, θα σε ευγνωμονώ για πάντα», λέει στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved