Θανάσης Βισκαδουράκης: «Θα έχει ο γιος μου άλλον έναν άγγελο στη ζωή του, τον αδερφό μου»
Showbiz

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Θα έχει ο γιος μου άλλον έναν άγγελο στη ζωή του, τον αδερφό μου»

Για την πατρότητα, τις στιγμές με το γιο του, τη βάφτιση αλλά και πόσο τον άλλαξε ο μπέμπης του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Διακρίνεις διαφορά στην απόδοση του ρόλου από τα εργένικα χρόνια σου μέχρι τώρα που έγινες πατέρας;

«Μου αρέσει που μεγαλώνω, που ωριμάζω. Νιώθω τυχερός που όσο μεγαλώνω γίνομαι ακόμα καλύτερος. Πρώτα ως άνθρωπος και δευτερευόντως ως ηθοποιός. Δεν είναι θέμα εργένη ή πατέρα, το θέμα είναι ότι δουλεύεις με τον εαυτό σου. Οτι τον καλλιεργείς, τον μελετάς. Άλλωστε, η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από την ποιότητα των σκέψεων μας»

Τι συναισθήματα σου έφερε στην καρδιά η άφιξη του γιου σου;
«Είναι ανείπωτα, μοναδικά, ανεξίτηλα. Δεν εκφράζονται με λόγια, γιατί χαράχτηκαν μέσα μου βαθιά για όσο θα ζω»

Είσαι ο κλασικός χαζομπαμπάς;
«Ναι! Απολαμβάνω την κάθε στιγμή! Αλλάζω πάνες, τον πλένω, τον ταΐζω, του τραγουδώ, του ψέλνω τροπάρια, τον κοπάζω ώρες ατελείωτες, προσευχόμαστε παρέα, αποστειρώνω τα μπιμπερό του. Δεν τον χορταίνω! Είναι όμορφος πολύ, όπως η μάνα του!»

Τι είπες στην Κατερίνα μετά τη γέννα;
«Οτι την ευγνωμονώ για τον αρχάγγελο που έφερε στη ζωή μου. Οτι είμαι ευτυχισμένος που ο μπέμπης μας»

Θα του δώσεις το όνομα του Αρχιεπισκόπου;
«Ναι, το όνομα του θα είναι Ιερώνυμος. Η σχέση μου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είναι μια σχέση ζωής. Του οφείλω πολλά, νιώθω ότι είναι ο πατέρας μου. Θρέφω απεριόριστη ευγνωμοσύνη, αγάπη, σεβασμό προς το πρόσωπο του. Είναι πάντα δίπλα μου»

Τη βάφτιση του μικρού θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος τέλεσε και τον γάμο σου;
«Η Κατερίνα μου λέει ότι θέλει να ξαναπαντρευτούμε! Γιατί περάσαμε υπέροχα, ήταν μοναδικά, αληθινά, ήταν θεία και ευλογημένα. Ηταν ένας γάμος υπό τη σκέπη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, του μακαριότατου Ιερώνυμου μαζί με ιερείς, διακόνους, ψάλτες, φίλους και συγγενείς! Δεν ήθελα να πάω στο πάρτι, ήθελα να μείνω κι άλλο στην εκκλησία»

Νονός θα γίνει ο αδερφός σου, ο Δημήτρης, ο οποίος είναι κωφός. Είναι αλήθεια ότι ήταν επιθυμία της Κατερίνας;
«Μας έχουν προτείνει πολλοί φίλοι μου να βαφτίσουν το παιδί, αλλά προηγείται ο αδερφός μου, ο Δημήτρης. Κι αυτό είναι κάτι που μου το είπε η Κατερίνα και την αγάπησα ακόμα πιο πολύ, γιατί διάλεξε τον Δημήτρη μας. Είναι σπουδαίος ο αδερφός μου. Χαίρομαι που είμαστε αδέρφια, είναι ένα τρυφερό πλάσμα, είναι ένας αγιογράφος και είναι τόσο καθαρή η ψυχή του, που, όταν παίρνει αγκαλιά τον μικρό, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που νιώθω. Οι χαρές στη ζωή του Δημήτρη ήταν λίγες και νομίζω πως το ότι θα βαφτίσει τον γιο μας είναι κάτι που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή.

Θα έχει ο γιος μου άλλον έναν άγγελο στη ζωή του, τον αδερφό μου. Θα είναι τόσο αγαπημένοι, που θα του μάθει και τη νοηματική γλώσσα, και περιμένω τη στιγμή να μεγαλώσει ο μικρός και να συνεννοείται με τον αδερφό μου με τη νοηματική, να επικοινωνούν χωρίς την παρουσία τρίτων», αποκαλύπτει ο ίδιος στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved