Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο ερχομός ενός παιδιού μαλακώνει τις ψυχές των ανθρώπων»
Showbiz

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο ερχομός ενός παιδιού μαλακώνει τις ψυχές των ανθρώπων»

Νιώθει ο Θανάσης Βισκαδουράκης ότι σε αυτή την ευτυχία που ζει τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της Κατερίνας και μετά τη γέννηση του γιου του, μεγάλος απών είναι ο πατέρας του; Τον σκέφτεται;

«Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ. Έτσι κι αλλιώς, είχα αποδεχθεί τη συγγνώμη του. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα τον κρίνω, είναι πάνω στον Παράδεισο και θα τον κρίνει ο θεός, θα ήθελα να μπορούσε να δει από κοντά τον γιο μου και θα ήθελα ο γιος μου να πάρει τα μάτια του. Ο πατέρας μου ομορφότερα μάτια που έχω δει στη ζωή μου. Είχε αυτό το βαθύ μπλε της θάλασσας. Ο ερχομός ενός παιδιού μαλακώνει τις ψυχές των ανθρώπων, όσο σκληρές και αν είναι. Νομίζω ότι ο πατέρας μου είχε ανάγκη -και μου το έδειξε όσο μεγάλωνε- ότι ήθελε να μαλακώσει η ψυχή του. Νομίζω ότι ο ερχομός του γιου μου έκανε ακόμα πιο ευτυχισμένο και χαρούμενο»

Ανυπομονείς να ακούσεις το γιο σου να σε φωνάξει μπαμπά;
«Ναι, και θα του πω ότι οι λέξεις «μαμά» και «μπαμπάς» είναι δύο σπουδαίες και ιερές λέξεις, τις οποίες δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου. Δεν ξέρω πώς θα αντέξω, συγκινούμαι από τώρα. Το έχω πει και στη γυναίκα μου πως θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να έχω ευτυχισμένους τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Η ίδια η ζωή έρχεται και διορθώνει τα λάθη της και έρχεται και ο μικρός μου να πει αυτή την ιερή λέξη «πατέρας».

Η ζωή σου μετά τον γάμο διαφορετική;
Νομίζω ότι είναι πολύ μοναδική, είναι ευλογημένη. Έχει γίνει ακόμα καλύτερη και θα ζήσω ομορφότερα χρόνια, με ρίζες ουσίας και αγάπης», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved