«Ότι…τι;» Πήγαμε στην πρεμιέρα και λιώσαμε στο γέλιο
Showbiz

«Ότι…τι;» Πήγαμε στην πρεμιέρα και λιώσαμε στο γέλιο

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η θεατρική παράσταση του Γιώργου Γιαννακόπουλου «Ότι…τι;» στο Θέατρο «Πειραιώς 131»

Το θέατρο άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε το κοινό και τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz, οι οποίοι όταν άκουσαν το πρώτο καμπανάκι έσπευσαν να καθίσουν στις θέσεις τους έτσι ώστε να ξεκινήσει η παράσταση.

Η κουρτίνα άνοιξε και η Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος και η Ειρήνη Κυριάκου έδωσαν το σύνθημα για να ξεκινήσει η μουσικοχορευτική κωμωδία. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά στον χώρο άρχισαν ν’ ακούγονται γέλια και οι θεατές δεν σταμάτησαν λεπτό να γελάνε και να χειροκροτούν.

Το έργο του Γιώργου Γιαννακόπουλου είναι ο «καθρέφτης» της σημερινής κοινωνίας όσον αφορά τα social media και την επικοινωνία των ανθρώπων, τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζει στα νυχτερινά κέντρα, αλλά και τις καθημερινές δυσκολίες σε νοσοκομεία και δημόσιους φορείς. Σε πολλά σημεία του έργου, ο θεατής σίγουρα βλέπει τον εαυτό του και αυτό είναι που κάνει το έργο άμεσο.

Η κάμερα του Gossip-tv.gr, βρέθηκε στο Θέατρο «Πειραιώς 131» και συνομίλησε με τους ηθοποιούς, οι οποίοι δεν μίλησαν μόνο για την συνεργασία τους, αλλά και για το τι επιπτώσεις έχουν τα social media στη δική τους ζωή. Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς μας αποκάλυψε ότι μαγειρεύει στην Αντιγόνη Ψυχράμη και μας τόνισαν ότι ο έγγαμος βίος τους πηγαίνει πολύ.

Δείτε τα videos:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved