Τζένη Τζιβεριώτη: «Θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε ένα δεύτερο παιδάκι»
Showbiz

Τζένη Τζιβεριώτη: «Θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε ένα δεύτερο παιδάκι»

Έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα δηλώνει η Τζένη Τζιβεριώτη. Τι άλλο αποκάλυψε;

«Μετά το βάπτισμα του πυρός και τις επιδείξεις μόδας, πήρα μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και, παρότι δεν κατέκτησα τον πρώτο τίτλο, ο τότε διοργανωτής Γιώργος Πρεβελάκης με επέλεξε για να συμμετάσχω στην κορυφαία διεθνή διοργάνωση Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, όπου κατέκτησα τον πρώτο τίτλο. Κάτι είχε δει σε μένα και δεν είχε άδικο, τελικά! Αυτή η επιτυχία, λοιπόν, μου άνοιξε σημαντικές επαγγελματικές πόρτες και συνεργασίες με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας. Ήταν η πιο δυνατή στιγμή της καριέρας μου. Μια νεανική απόφαση έμελλε να καθορίσει την πορεία μου στον χώρο και να μου προσφέρει, εκτός από χρήματα, δημοφιλία, συγκινήσεις και μαγικές στιγμές. Ήμουν στην ίδια γενιά μοντέλων με τα κορίτσια του "Πρωινού καφέ" και τη Δήμητρα Αιγινήτη» λέει με ενθουσιασμό στην Espresso η Τζένη Τζιβεριώτη.

Οι σπουδές της στα οικονομικά αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμες, όταν το μοντέλο αποφάσισε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση, γνωρίζοντας πως οι πασαρέλες είχαν ημερομηνία λήξεως. «Με την καλή μου φίλη Ελένη ανοίξαμε το 2007 στην Σπάρτη ένα κατάστημα με επώνυμα νυφικά και βαφτιστικά, και είμαι πολύ υπερήφανη, γιατί ο κόσμος της πόλης μας στήριξε από την πρώτη στιγμή» δηλώνει με ενθουσιασμό.

Ο Σεπτέμβριος του 2012 ήταν η ωραιότερη χρονιά της ζωής της, αφού η Τζένη Τζιβεριώτη παντρεύτηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Ύστερα από αρκετά χρόνια σχέσης το μοντέλο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι στο πλευρό του γοητευτικού Γιάννη Τσακουμάκου, γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων της Αθήνας.

Έχει μια κορούλα, την πεντάχρονη σήμερα Νίκη, η οποία έχει την τσαχπινιά της μαμάς της. «Δεν θα την αποτρέψω ποτέ από αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της. Αν αποφασίσει να γίνει μοντέλο, κανένα πρόβλημα. Πρώτα όμως θα σπουδάσει και με χαρά μετά ας ακολουθήσει το όποιο όνειρο της» δηλώνει η χαρούμενη μαμά, που επιθυμεί πολύ να μεγαλώσει η οικογένεια της. «Πρώτα ο Θεός, ναι. Θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε ένα δεύτερο παιδάκι για να έχει και η Νίκη αδελφάκι. Θα ήταν τέλειο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved