Valentine’s Day: Φέτος γιορτάζουν με … άλλον!
Showbiz

Valentine’s Day: Φέτος γιορτάζουν με … άλλον!

Δεν τους προλαβαίνουμε τους celebrities. 

Λένε πως ο έρωτας με έρωτα περνάει και στις παρακάτω περιπτώσεις… ισχύει απόλυτα.

Οι celebrities φέτος θα γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον νέο τους σύντροφο. Απόδειξη ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και ποτέ δεν ξέρει τι αλλαγές θα φέρει στη ζωή σου.

Η Ελένη Φουρέιρα πέρυσι γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων με τον Σπυράγγελο Λυκούδη. Φέτος, η σέξι τραγουδίστρια θα περάσει αυτή την ημέρα με τον νέο της σύντροφο –όπως όλα δείχνουν- που δεν είναι άλλος από τον ποδοσφαιριστή Μποτία.

Η Αντωνία Καλλιμούκου πέρυσι ήταν με τον Θοδωρή Μισόκαλο. Φέτος, είναι full in love με τον Νίκο Παραδείση. Βέβαια, και ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη δεν τα «έβαψε» μαύρα, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως τα έχει βρει με την πρώην του και αυτός είναι ένας λόγος που επέστρεψε στην Κύπρο.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης το 2016 πέρασε την ημέρα των ερωτευμένων με την Χριστίνα Κοντοβά. Φέτος, όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού ο ηθοποιός έχει κάνει νέα σχέση. Εδώ και λίγους μήνες είναι με την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πέρυσι έστειλε λουλούδια και ευχές για του Αγίου Βαλεντίνου στην Κατερίνα Καινούργιου. Φέτος, ο επιχειρηματίας θα περάσει αυτή την ημέρα αγκαλιά με την νέα του σύντροφο Άννα Βαλλή.

Η Josephine και ο Δημήτρης Παππάς πέρυσι γιόρτασαν την ημέρα των ερωτευμένων. Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο επιχειρηματίας θα περάσει αυτή την ημέρα με την νέα του σύντροφο. Το τελευταίο βέβαια θέλει λίγη συζήτηση, αφού ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει με διάφορες κοπέλες. Το σίγουρο είναι πως στην τελευταία του εμφάνιση ήταν σε τρυφερά τετ α τετ με την Χριστίνα Μήλιου, ενώ λίγες μέρες μετά ήταν με την Josephine σε νυχτερινό κέντρο.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο πέρυσι τέτοια μέρα ήταν με την Αθηνά Ωνάση. Μετά τον χωρισμό τους όμως, εκείνος βρήκε νέα σύντροφο. Ο αθλητής της ιππασίας εδώ και λίγους μήνες είναι full in love με την βραζιλιάνα παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο και δεν το κρύβει.

Και στο Hollywood όμως τα πράγματα δεν διαφέρουν αρκετά.

Η Selena Gomez και ο Justin Bieber μας είχαν κουράσει και μπερδέψει, αφού μια ήταν μαζί και μια όχι. Ευτυχώς για εκείνη, αλλά και για μας, φέτος θα γιορτάσει την Valentine Day με τον The Weekend.

Η Jennifer Lopez όπως μας δείχνει μέσα από τα social media, φέτος, θα δεχτεί δώρα αγάπης από τον ράπερ Drake.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved