Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Στον Νταλάρα οφείλω τη μουσική μου ύπαρξη»
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Στον Νταλάρα οφείλω τη μουσική μου ύπαρξη»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας εμφανίζεται στην «Ακτή Πειραιώς» με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Γιάννη Κότσιρα και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Πώς είναι να συνυπάρχουν τόσο δυνατές προσωπικότητες στη σκηνή;

«Με τον Κότσιρα είναι η τρίτη χρονιά που παίζω και με τον Ζουγανέλη η έκτη. Εδώ, σε αυτό το μαγαζί, έχω ακόμα παίξει μαζί με τον Σάκη, με Σαββόπουλο, Παπακωνσταντίνου, Πασχαλίδη, Στόκα. Αυτός ο χώρος είναι πολύ οικείος για μένα. Αυτός και ο «Ζυγός» είναι οι δύο πιο οικείοι χώροι για μένα. Φέτος, από τη στιγμή που έχουμε μαζί μας τον Νταλάρα, έχουμε αλλάξει το πρόγραμμα, γιατί είναι ο κορυφαίος τραγουδιστής στην Ελλάδα βάσει ρεπερτορίου και πωλήσεων. Στον Νταλάρα οφείλω τη μουσική μου ύπαρξη, από τότε που είπε τη «Σκόνη» με τους «Τερμίτες» και μετά με το «Διδυμότειχο blues». Είναι παράλογο που τόσα χρόνια δεν είχαμε δουλέψει ξανά μαζί, οπότε κάποια στιγμή θα γινόταν. Τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Το συζητάγαμε συνέχεια και είπαμε φέτος να το κάνουμε. Τώρα, αν δεν πήγαινε και αυτό το σχήμα καλά, θα έπρεπε να κλείσουν όλα τα μαγαζιά. Δεν το λέω με έπαρση. Ο κόσμος επί τέσσερις ώρες ακούει έναν καταιγισμό από αγαπημένα τραγούδια. Επιπρόσθετα, το αποτέλεσμα έχει και γέλιο και καλές τιμές» τόνισε στα Παραπολιτικά.

-Πόσο βοηθάει η εμπειρία σε αυτές τις εμφανίσεις; Νιώθετε τρακ;

«Βέβαια. Είτε παίζω στο Καλλιμάρμαρο με 50.000 κόσμο είτε παίζω σε μικρά μαγαζιά 150 ατόμων, τα πρώτα 5 λεπτά νιώθω τρακ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved