Γιάννης Στάνκογλου: «Όσο περισσότερα μαθαίνεις τόσο λιγότερα ξέρεις»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Όσο περισσότερα μαθαίνεις τόσο λιγότερα ξέρεις»

Αυτό που τον απασχολεί πλέον περισσότερο τον Γιάννης Στάνκογλου είναι τα θέλω του. Είναι και η πυξίδα του κατά κάποιον τρόπο.

«Τα θέλω μου δεν άλλαξαν τόσο στην πορεία του χρόνου. Πίστευα ότι θα άλλαζαν πολύ περισσότερο. Αλλάζει η ποιότητα, όχι τα θέλω. Σκέφτομαι ότι κάνω τον Καλιγούλα που είναι ένα θέλω, όμως έχει σημασία και ο τρόπος που το κάνεις. Πρέπει να μάθεις να συνδυάζεις το θέλω σου με αυτό που έρχεται μπροστά σου. Κάποια μπορεί να γίνονται με μεγαλύτερη δυσκολία, κάποια με λιγότερη, αλλά όλα με περισσότερο βάθος και ψάξιμο».

Και φυσικά όταν μιλάμε για θέλω και καριέρες καταργούνται και οι ευκολίες. «Η δυσκολία με πεισμώνει, αλλά κάποιες φορές με κάνει να αναθεωρώ. Όταν κάποιος θα με φέρει στο σημείο να ψαχτώ με τον εαυτό μου ή αν με οδηγήσει εκεί η ίδια η δυσκολία, δεν θα το δω εγωιστικά γιατί είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι όσο περισσότερα μαθαίνεις τόσο λιγότερα ξέρεις. Δεν είμαι ποτέ σίγουρος γι' αυτό το οποίο κάνω. Εχω αυτή την ανασφάλεια. Επιτρέπω στον εαυτό μου να έχει ανασφάλειες σε οτιδήποτε κάνει γιατί αυτό δίνει και μια πτυχή, ζωντανεύει τον χαρακτήρα που θα υποδυθώ. Δεν μου αρέσουν οι ηθοποιοί που ξέρουν τα πάντα για τον χαρακτήρα» τόνισε στο Big Fish.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved