Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Η οικογένεια ήταν προσωπική μου επιλογή, δεν προέκυψε»
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Η οικογένεια ήταν προσωπική μου επιλογή, δεν προέκυψε»

Σε ποια θέματα επιμένει να κάνει του κεφαλιού του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας;

«Από τότε που έκανα παιδί και οικογένεια, σταμάτησα να κάνω του κεφαλιού μου. Η οικογένεια ήταν προσωπική μου επιλογή, δεν προέκυψε. Πριν έκανα πάντα του κεφαλιού μου. Κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πείναγα. Κάπνιζα ότι έβρισκα μπροστά μου, έπινα τα πάντα και ήμουν από το ένα κωλόμπαρο στο άλλο. Και κάποια στιγμή μετά τα 35 μου κουράστηκα. Ήθελα να αράξω. Βρήκα τον άνθρωπο που γούσταρα και έκανα ένα παιδί. Όταν υπάρχουν παιδιά στην ιστορία, δεν μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου. Η κόρη μου μου τηλεφωνεί κάθε μέρα και μου λέει τι κάνει. Ζητάει τη γνώμη μου για διάφορα» τόνισε στα Παραπολιτικά.

-Για ποιο επίτευγμά σας νιώθετε περήφανος;

«Να ξεκινήσω από το πιο βασικό. Έχω κάνει ένα καλό, ευγενικό παιδί και με ήθος. Επίσης έχω κάνει δέκα φιλίες πολύ καλές. Και τέλος έχω κάνει 4-5 τραγούδια που έχουν μείνει στο χρόνο.»

-Φλερτάρατε ποτέ με την αλαζονεία;

«Όχι τέτοιο πράγμα. Καβαλημένος δεν υπήρξα ποτέ. Είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρος. Ποτέ δεν άλλαξε η ζωή μου πουθενά. Γιατί η επιτυχία μου ήρθε σιγά- σιγά και μετά από πολύ μεγάλη ταλαιπωρία. Το απότομο μπορεί να σε σαλτάρει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved