Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν θεωρώ ότι η ζωή μου είναι τόσο συναρπαστική και... πουλάει τόσο πολύ»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν θεωρώ ότι η ζωή μου είναι τόσο συναρπαστική και... πουλάει τόσο πολύ»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανήκει στην κατηγορία των προσώπων που την έχουν σεβαστεί τα media. Δεν έχουν γραφτεί για εκείνη και για τα αγαπημένα της πρόσωπα και για τα παιδάκια της... τέρατα. Τίποτα που να έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή.

«Αυτό είναι αλήθεια, ισχύει. Δεν έχω κανένα παράπονο, με έχουν σεβαστεί όλοι... Ο,τι δίνεις, παίρνεις. Το πλαίσιο μέσα στο οποίο θες να κινηθείς και θες οι άλλοι να σε ακολουθήσουν και να σε σεβαστούν, το βάζεις εσύ»

Υπάρχουν πολλοί που δεν βάζουν οι ίδιοι όρια και που πωλούν τα πάντα για λίγα λεπτά δημοσιότητας και μετά φταίει ο παπαράτσι.

«Το να θέσεις τα όρια σου και το πλαίσιο που θες να κινηθείς είναι κάτι που πρέπει να κάνεις από την πρώτη στιγμή που θα βγεις σε αυτόν το χώρο. Πολλοί μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσουν να ακουστούν και στην πορεία που δεν θέλουν άλλο, ξεκινά και το πρόβλημα. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που ζουν αυτό το δράμα χωρίς να το έχουν προκαλέσει»

Δηλαδή, τι εννοείς; «Υπάρχουν πρόσωπα -μετρημένα στα δάχτυλα- που ζουν το κυνήγι των παπαράτσι και των περιοδικών χωρίς να το θέλουν, γιατί είναι σε μία άλλη κατηγορία. Εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία που θα με κυνηγήσουν οι παπαράτσι με μανία και που θα γίνουν η... σκιά μου. Δεν θεωρώ ότι η ζωή μου είναι τόσο συναρπαστική και... πουλάει τόσο πολύ, που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον δρόμο», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved