Γιάννης Στάνκογλου: «Κάνω υποχωρήσεις, ποιος δεν το κάνει;»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Κάνω υποχωρήσεις, ποιος δεν το κάνει;»

Μπαμπάς δύο πιτσιρικιών, άφησε τον εαυτό του να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση.

Εκεί όπου άλλοι βρίσκουν τοίχο και προσπαθούν μες στον πανικό να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση που φέρνει η πατρότητα, ο Γιάννης Στάνκογλου απλώς αποφάσισε να προσαρμοστεί.

«Η πατρότητα με άλλαξε. Ξυπνάω νωρίτερα, δεν διαβάζω όσα βιβλία διάβαζα, δεν βγαίνω τόσο συχνά όσο έβγαινα, αλλά την ίδια στιγμή η ενέργεια που παίρνω και τα πράγματα που κάνω με τα παιδιά μου με έχουν μαλακώσει, με έχουν ηρεμήσει και με έχουν κάνει να δω και μία άλλη πλευρά του εαυτού μου που μέχρι τώρα δεν μπορούσα να τη δω. Αν δεν βιώσεις αυτή την κατάσταση, δεν μπορείς να τη φανταστείς.

Είναι σαν την υποκριτική. Ο ηθοποιός, πέρα από όλες τις θεωρίες και τις οδηγίες, πρέπει ο ίδιος να ψάχνει και να έχει εμπειρίες. Εμένα μου αρέσουν οι ηθοποιοί που έχουν εμπειρία ζωής και κάποια πράγματα τα έχουν βιώσει».

Και οι ανασφάλειες, οι υποχωρήσεις που πάνε; «Κάνω υποχωρήσεις, ποιος δεν το κάνει; Απλώς προσπαθώ να κρατήσω ένα επίπεδο. Δεν δουλεύω για το τίποτα. Δεν θα ρίξω το επίπεδο, ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και έχω ανασφάλειες. Προσπαθώ να τις καταπολεμήσω μέσα από τη δουλειά μου, προσπαθώ να δω τον κόσμο με άλλον τρόπο», λέει ο ηθοποιός στο Big Fish.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved