Μάρκος Σεφερλής: «Η Έλενα είχε ανάγκη να κάνει την επανεμφάνιση της»
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: «Η Έλενα είχε ανάγκη να κάνει την επανεμφάνιση της»

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για την επιστροφή της Έλενας Τσαβαλιά στο θέατρο.

Η ηθοποιός είχε αφήσει πίσω τη δουλειά της για να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου τους και πλέον ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Η σύζυγος σου, Έλενα Τσαβαλιά, πρωταγωνιστεί φέτος μαζί σου στο θέατρο μετά από μια μεγάλη απουσία από τη σκηνή.

Έχει αρκετά χρόνια να παίξει στο θέατρο, η απουσία της ήταν σημαντική, ήταν κάτι που μου ζητούσε ο κόσμος και με ρωτούσε. Εγώ εξηγούσα ότι ασχολείται με το μεγάλωμα του Χάρη, ο οποίος τώρα μεγάλωσε αρκετά, οπότε της έδωσε το ελεύθερο να παίξει. Γιατί έπρεπε να πάρουμε το «ΟΚ» από το γιο μας μόνο για το χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι δεν το συζητάει, δεν το διαπραγματεύεται, περιμένει πώς και πώς να πάει διακοπές με τη μαμά του. θα ήθελε να ήμουν κι εγώ μαζί, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Η Έλενα είχε ανάγκη να κάνει την επανεμφάνιση της, να ζήσει αυτό που ζούσε και πριν, όταν έπαιζε. Παίζει σ' ένα φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον, δεν είναι ότι ξαναβγήκε στο θέατρο και πήγε να δουλέψει σε κάποιον άλλο επιχειρηματία, ήρθε εδώ, που ξέρει ότι είμαι καλός επιχειρηματίας, πληρώνετε στην ώρα της, κάθε 15 και 30 του μήνα, όπως όλος ο κόσμος! Προκαταβολή δεν πήρε, είναι στρατιώτης, κάνει αυτό που πρέπει.

Είναι γοητευτική γυναίκα και με σένα επιχει­ρηματία δεν έχει και το φόβο της... σεξουαλικής παρενόχλησης, έτσι δεν είναι; Καθόλου (Γέλια.) Παρόλο που βρίσκω την ευκαιρία και της κάνω «σεξουαλική παρενόχληση» επάνω στη σκηνή. Εννοώ ότι επειδή κάνουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι, μπορώ να την αγγίζω. - Σου είναι πιο εύκολο αυτό από το να έχεις μια άλλη παρτενέρ;

Ναι, πολύ πιο εύκολο, όχι μόνο στο να την αγγίξω, αλλά στο να παίξω, να κάνω τον ερωτευμένο, να κάνω ερωτική εξομολόγηση στην Έλενα παρά σε μια ξένη. Είμαι από τη φύση μου ντροπαλό άτομο. Στην προσωπική μου ζωή, όταν ήμουν ελεύθερος, δεν τολμούσα να κάνω το πρώτο βήμα, δεν έκανα ερωτική εξομολόγηση... Έδειχνα στοιχεία ότι είμαι ερωτευμένος με κάποια και περίμενα να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα, να ανάψει το «πράσινο φως» για να εκδηλωθώ, αλλά και πάλι με αργά και σταθερά βήματα. Το ίδιο κάνω και στη σκηνή, δεν μπορώ εύκολα να ανοιχτώ, έστω κι ερμηνευτικά, με κάποια κοπέλα που δεν είναι η γυναίκα μου. Με τη ν Έλενα κάνω «τέρατα», κάνω «όργια» στη σκηνή και νομίζω ότι αυτό αρέσει στον κόσμο, γελάει. Η αντίδραση της Έλενας έχει άλλη σημασία, άλλη απήχηση.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved