«Μου προτάθηκε να κάνω ψεύτικες σχέσεις με γυναίκες που είναι γνωστές στην τηλεόραση…»
Showbiz

«Μου προτάθηκε να κάνω ψεύτικες σχέσεις με γυναίκες που είναι γνωστές στην τηλεόραση…»

Δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό να απασχολήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή. Αλήθεια δεν του προτάθηκε από το χώρο;

«Μου προτάθηκε να κάνω ψεύτικες σχέσεις με γυναίκες που είναι γνωστές στην τηλεόραση αλλά δεν με ικανοποιεί αυτού του είδους η προβολή. Είμαι παντρεμένος, έχω ένα παιδί. Ποιον απασχολεί αυτό; Το καλλιτεχνικό μέρος θεωρώ ότι πρέπει να κρίνουμε, το τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή είναι άλλο πράγμα. Προτιμώ να κάνω αυτό που έχω επιλέξει σαν τον Κοσμά τον Αιτωλό που γύριζε από πόλη σε πόλη και δεν χάνω. Όταν κάνω δύο και τρεις εμφανίσεις τη βδομάδα, κάτι σημαίνει», απαντά σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Γιώτης στο Καρφί.

Όσο για τις δυσκολίες που συνάντησε;

«Δυσκολία και δυσπιστία αντιμετωπίζεις ως καινούργιος στο χώρο γιατί πρώτα πρέπει να σε αποδεχτεί ο χώρος σου και μετά το ευρύ κοινό. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα. Σίγουρα σου κλείνουν πόρτες και δεν αρέσεις σε όλους. Έχοντας όμως πίστη σε αυτό που κάνεις βλέπεις το δάσος, όχι το δέντρο και προχωράς. Ο χώρος είναι δύσκολος έτσι και αλλιώς γιατί έχει να κάνει με κόσμο, νύχτα, μάνατζερ. Θεωρώ λιγάκι ότι έχω αδικηθεί από τα τηλεοπτικά μέσα, γιατί ενώ έχω κάνει πολλά τραγούδια τους ενδιαφέρει λιγότερο η μουσική και περισσότερο το να κάνω ένα θέμα προς κουτσομπολιό», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved