Δημήτρης Μπάσης: «Δεν φιλοξενούμαι στα εξώφυλλα»
Showbiz

Δημήτρης Μπάσης: «Δεν φιλοξενούμαι στα εξώφυλλα»

Μέχρι και τις 4 Μαρτίου, συναντάμε τον Δημήτρη Μπάση στη Σφίγγα ενώ παράλληλα, πραγματοποιεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένους σταθμούς.

«Θα ακούσουμε αρκετά τραγούδια από την προσωπική μου δισκογραφία. Τα τελευταία δύο χρόνια το ρεπερτόριο μου έχει αρκετή δόση από τα κλασσικά τραγούδια κάνοντας μια αναφορά στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, πάντοτε εντάσσω ένα μικρό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο γιατί αφενός συνεχίζω με κάποιους από τους μουσικούς του και κυρίως γιατί το συναισθηματικό μου δέσιμο είναι τέτοιο που όσο τραγουδάω θέλω να λέω τραγούδια του. Η τελευταία πάντοτε γεύση που θέλω να μένει στον θεατή είναι η αίσθηση της διασκέδασης» δηλώνει στο Secret.

Με το τραγούδι και τη μουσική ασχολείται από παιδί: «Ξεκίνησα ως ψάλτης και παράλληλα παρακολουθούσα μαθήματα βυζαντινής μουσικής, όσο μεγάλωνα και ιδιαίτερα την περίοδο της εφηβείας μου είχα αποφασίσει ήδη μέσα μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι» τονίζει.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν του αρέσει να φιγουράρει στα εξώφυλλα χωρίς λόγο: «Όντως δεν φιλοξενούμαι στα εξώφυλλα. Γνωρίζω ότι το lifestyle είναι μέρος της δουλειάς μου αλλά θεωρώ ότι πρέπει να προβάλλομαι μόνο για ότι κάνω στα επαγγελματικά μου» εξηγεί.

Το star system μπορεί να κάνει κάποιον πρώτο όνομα. Ο ίδιος το πιστεύει αυτό όμως θεωρεί πως δεν αρκεί μόνο αυτό: «Φυσικά και μπορεί να σε κάνει πρώτο όνομα! Αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται και το ταλέντο. Άλλοι παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο είναι: η τύχη , το σωστό timing, να σου δοθεί μια μεγάλη ευκαιρία και θα έλεγα κυρίως παιδεία και τον ανάλογο χαρακτήρα να διαχειριστείς την επιτυχία εάν και όταν σου έρθει. Αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας για την διάρκεια», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved