Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω δεχτεί κατά καιρούς πυρά αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω δεχτεί κατά καιρούς πυρά αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν»

Ένα μεγάλο Χ βάζει η Κατερίνα Παπουτσάκη στα πυρά που δέχτηκε στο παρελθόν, η οποία μιλάει για τον νέο θεατρικό της ρόλο με μεγάλο ενθουσιασμό. 

Σε άφησα στο τεράστιο «Pantheon» και σε βρίσκω στο λιλιπούτειο «Οlνίο». Σάρωνες τη μεγάλη σκηνή παίζοντας/χορεύοντας και τραγουδώντας με εσώρουχα σε ένα κρεβάτι και τώρα παίζεις μια φοιτήτρια σε έργο του Μάμετ. Σε γοητεύει, υποθέτω, να κάνεις τόσο διαφορετικά πράγματα...

Ναι! Η γοητεία των ρόλων είναι π διαφορετικότητα τους! Όπως και οι εναλλαγές του είδους. Μου είχε λείψει η καθαρή πρόζα και η «Ολεάννα» με είχε συναρπάσει από τα χρόνια της σχολής. Πολύ δυνατό έργο, πολύ δυνατός ρόλος! Όταν συζητούσαμε με τον σκηνοθέτη μας Νικορέστη Χανιωτάκη, το πρότεινα και ενθουσιάστηκε! Το προχώρησε, βρήκε και τον καθηγητή μου Δημήτρη Πετρόπουλο και να 'μαστε στο «ΟΙνίο», ένα υπέροχο θέατρο. Ξε-κινήσαμε δυναμικά στις 11 Φλεβάρη και θα είμαστε κάθε Σάββατο και Κυριακή. Ελπίζουμε ο κόσμος να δικαιώσει την επιλογή μας!

Πριν σταθούμε στην «Ολεάννα» θέλω να μου πεις αν το μιούζικαλ σε αφορά ως είδος και αν θα ήθελες να επιστρέψεις σε αυτό.

Βεβαίως συνδυάζει όλα τα εργαλεία της υποκριτικής: πρόζα, χορό, τραγούδι και είναι ένα είδος που αγαπώ. Αλλά δεν αρκούμαι μόνο σε ένα είδος έχω ανάγκη από πειραματισμούς και εξέλιξη. Θέλω να διαφοροποιούμαι από ρόλο σε ρόλο, να εξελίσσομαι καλλιτεχνικά, ακόμα και ρισκάροντας. Θέλω να κάνω καινούργια πράγματα, να μην παγιώνομαι σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική εικόνα, να έρθω σε επαφή με σημαντικά έργα και συγγραφείς.

Κατηγορούν τις τραγουδίστριες που περνούν στη σκηνή - σε μιούζικαλ ή όχι. Ποια είναι η δική σου θέση; Υπάρχουν «στεγανά» στην τέχνη;

Όχι! Η τέχνη δεν έχει όρια στην έκφρασή της. Αν κάποιος από τον χώρο του τραγουδιού έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική, δεν βλέπω τον λόγο να αποκλείεται. Πόσο μάλλον αν αυτό αφορά καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Γενικά με το κεφάλαιο «πυρά» τι σχέση έχεις; Έχεις δεχτεί και εσύ κατά καιρούς, με αποκορύφωμα όταν υποδυόσουν την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έμαθες να ζεις με αυτά;

Έχω δεχτεί κατά καιρούς, τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν...

«Πυρά» δέχτηκες και όταν ανήκες στην κριτική επιτροπή του «Your face sounds familiar». Μάσησες;

Αλήθεια; Δεν το αντιλήφθηκα. Τι είχαν να πουν, εξάλλου; Ο καθένας από εμάς έλεγε μια γνώμη που ευτυχώς δεν δημιουργούσε πρόβλημα αποχώρησης σε κάποιον από τους συμμετέχοντες.

Θα έκανες ξανά κάτι ανάλογο σε τάλεντ σόου;

Μου το πρότειναν και φέτος από τον ΑΝΤΙ και ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκαναν, αλλά δεν μπορώ να ανταποκριθώ αφού έχω θέατρο την Κυριακή το βράδυ και χαράματα Δευτέρας φεύγω για Κύπρο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved