Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη δικαστική διαμάχη της Λοτσάρη με τον πρώην σύζυγό της Κ. Σκορδάλη
Showbiz

Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη δικαστική διαμάχη της Λοτσάρη με τον πρώην σύζυγό της Κ. Σκορδάλη

Η είδηση, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες, ότι η Νίνα Λοτσάρη και ο πρώην σύζυγος της Κωνσταντίνος Σκορδάλης βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη ξάφνιασε όσους γνωρίζουν το πρώην ζευγάρι.

Δημοσιεύματα ήθελαν την όμορφη περφόρμερ να έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην συζύγου της διεκδικώντας συγκεκριμένο ποσό διατροφής νια τη 12χρονη Νεφέλη και την 6χρονη Ερωφίλη, που έχουν αποκτήσει μαζί. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους μετά τον βελούδινο χωρισμό τους το 2012 διατηρούν άψογες σχέσεις, όχι μόνο για τα παιδιά τους αλλά και επειδή έχουν αφήσει τις όποιες διαφορές είχαν πίσω τους, σύμφωνα με τη real.
Μάλιστα, στενός φίλος του άλλοτε ζευγαριού αποκαλύπτει: «Εδώ και πέντε χρόνια, αν και η Νίνα και ο Κωνσταντίνος δεν έχουν πάρει διαζύγιο, το θέμα της διατροφής έχει λυθεί. Οι δυο τους έχουν άριστη επικοινωνία χάρη στις κόρες τους, τις οποίες υπεραγαπούν!». Ο επιχειρηματίας και η εντυπωσιακή περφόρμερ έχουν πολύ καλή επικοινωνία, δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα συννενόησης και θέτουν πάντα ως άμεση προτεραιότητά τους τις κόρες τους.
Η σχέση της Νίνας Λοτσάρη με τον διατροφολόγο Διονύση Πάνο κράτησε έναν χρόνο και όλο αυτό το διάστημα απασχόλησε αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας ειδικά το τέλος της, μιας και το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες χώρισε λόγω προβλημάτων που υπήρχαν ανάμεσα τους και δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν.
Από τότε, η όμορφη περφόρμερ έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της και στην ανατροφή των κοριτσιών της και δηλώνει ελεύθερη και ωραία! Ή πιο σωστά, όπως συνηθίζει να λέει με χιούμορ στις φίλες της με τις οποίες κάνει βραδινές εξόδους για να διασκεδάσει: «Είμαι ελεύθερη πολιορκημένη», αφήνοντας να εννοηθεί πως πολιορκείται πολύ συχνά από γοητευτικούς άντρες όμως η ίδια επιμένει να είναι μόνη μέχρι να βρει τον κατάλληλο σύντροφο ζωής.
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της η Νίνα Λοτσάρη αυτόν τον καιρό κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, με το variete show που παρουσιάζει, με την ίδια να χορεύει και να τραγουδάει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved