Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλύπτει: «Η αυτοκτονία της γυναίκας μου με διέλυσε»
Showbiz

Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλύπτει: «Η αυτοκτονία της γυναίκας μου με διέλυσε»

Πασίγνωστος Έλληνας μιλά και αποκαλύπτει για την αυτοκτονία της γυναικάς του: «Με διέλυσε…»

-Οι γυναίκες τσακώνονταν για να σας διεκδικήσουν αποκλειστικά;

«Δεν θυμάμαι πόσες γυναίκες είχα στη ζωή μου. Οι γυναίκες τσακώνονταν όταν ήταν μια στο σπίτι και οι άλλες απέξω. «Στο σπίτι του Κολλάτου, όποιο δωμάτιο και να ανοίξεις, υπάρχει μία γυναίκα», είχε πει ένας φίλος μου. Τώρα είμαι μόνος μου. Έχω κρατήσει μόνο τρείς φωτογραφίες γυναικών, της Αρλέτας, της Πολύνας και της μαμάς του Μάριου, αυτοί ήταν έρωτες, σχέσεις» τόνισε στο Λοιπόν ο Δημήτρης Κολλάτος.

-Εννοείται ότι είχατε σχέσεις με γυναίκες παράλληλα κι εκείνες το γνώριζαν;

«Ασφαλώς. Είχα πει στη γυναίκα μου, που ήταν Γαλλίδα, ότι έτσι κάνουμε στην Ελλάδα, κι αυτό το έκανα παντρεμένος.»

-Οπότε, δεν θεωρούσατε τον έρωτα απάτη, κατά συνέπεια δεν... απ ι στήσατε;

«Όχι, δεν απιστώ, δεν λέω ποτέ ψέματα και η απιστία είναι ψέμα. Κάνω συλλογή από γυναικεία ρούχα, τα οποία τα χαρίζω συνήθως, αν έχω κάποια στιγμή μία σχέση, αλλά κρατώ και κάποια. Έχω 2-3 φουστάνια στο χολ, του Yves Saint Laurent»

-Σας πλήγωσαν γυναίκες;

«Ναι, η αυτοκτονία της γυναίκας μου με διέλυσε. Η γυναίκα που αγαπούσα, η μητέρα των παιδιών μου... το σέρνω εγώ, ο Αλέξανδρος, ακόμα και ο Αλκής - κ που μέσα του υπάρχει. Όταν ήμουν νέος, μπορούσα να κάνω έρωτα με όσες γυναίκες ήθελα, ήμουν ευλογημένος από τον θεό. Σίγουρα έχω πληγώσει κι εγώ κάποιες, έχω κάνει ένα σωρό αμαρτίες, δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Με την Πολύνα, όταν έβλεπα ότι κοιμόταν, έφευγα σιγά-σιγά από την κρεβατοκάμαρα, στα κλεφτά και πήγαινα να διαβάσω μέχρι το ξημέρωμα. Όταν ξύπναγε, ερχόταν τρέχοντας στην αγκαλιά μου και έλεγε: «Φοβάμαι». Ήταν υπέροχα, από τις ωραιότερες αναμνήσεις που έχω. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την Πολύνα, και αυτό της το χρωστάω, την ευχαριστώ, είμαι ευγνώμων. Εκείνη έχει κρατήσει μόνο τα κακά, εγώ τις κακές στιγμές τις έχω ξεχάσει όλες. Όταν θυμάμαι κάποια κακή. στιγμή, πεθαίνω στα γέλια, για εκείνη δεν είναι το ίδιο, είναι δυστυχισμένη. Ήμουν φίλος με τον πατέρα της, τον Γιάννη Γκιωνάκη, τον αγαπούσε πολύ. Τα τελευταία μου χρόνια δεν θα τα δώσω σε μία γυναίκα, αλλά στην Ελλάδα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved