Καλομοίρα: Είναι σημαντικό να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο γύρω από τη μυασθένεια Gravis»
Showbiz

Καλομοίρα: Είναι σημαντικό να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο γύρω από τη μυασθένεια Gravis»

Πώς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα η Καλομοίρα, μαζί με όλη την οικογένειά της;

«Ένιωσα πως, από τη στιγμή που τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά και ακόμα δεν πάνε σχολείο, ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία να "αγκαλιάσουν" την ελληνική κουλτούρα, θέλω τα παιδιά μου να αγαπούν την Ελλάδα, όπως την αγαπάμε ο άντρας μου κι εγώ. Το "Rising Star" μου έδωσε την ευκαιρία να το κάνω αυτό» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Σκέφτεστε να μείνετε μόνιμα τώρα πια στην Ελλάδα;

«Αγαπώ την Ελλάδα τόσο πολύ, και έζησα εδώ για περίπου έξι χρόνια, όμως για μένα είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά μου να μεγαλώσουν μαζί με τους παππούδες, τις γιαγιάδες τους και τα ξαδέρφια τους. Η οικογένειά μας μένει στην Αμερική, γι' αυτό θα ήταν δύσκολο να μείνουμε μόνιμα εδώ».

-Θα ήθελες τα παιδιά σου να μάθουν ελληνικά;

«Φυσικά! Μάλιστα έχω και έναν Έλληνα δάσκαλο γι' αυτά. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουν ελληνικά. Εγώ τους μιλώ μόνο στα ελληνικά και ο άντρας μου στα αγγλικά».

-Πώς και αποφάσισες να δημοσιοποιήσεις το θέμα υγείας του παιδιού σου;

«Σκέφτηκα πως είναι πολύ σημαντικό να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο γύρω από αυτό το θέμα. Η μυασθένεια Gravis είναι σπάνια και χρειάζεται ακόμα περισσότερη έρευνα, διότι υπάρχουν πολλά άτομα που υποφέρουν από αυτή τη διαταραχή. Όσο περισσότερα γνωρίζουμε για τα συμπτώματα της και όσο περισσότερο πιέζουμε για μεγαλύτερη έρευνα στους ανθρώπινους μυς τόσο περισσότερο μπορούμε να βοηθήσουμε, ώστε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων αυτών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved