Δημήτρης Κολλάτος: «Με συντάραξε η αυτοκτονία της συζύγου μου»
Showbiz

Δημήτρης Κολλάτος: «Με συντάραξε η αυτοκτονία της συζύγου μου»

Ο Δημήτρης Κολλάτος σε συνέντευξή του μίλησε για την αυτοκτονία της συζύγου του.

Έξω από το σπίτι σας έχετε αναρτήσει, από το μπαλκόνι, μια αφίσα του Ταγίπ Ερντογάν, γιατί;

Δεν είναι τρελός , ο Ερντογάν, εμείς είμαστε προδότες. Η πολιτική ηγεσία, αυτή που είναι τώρα στο Κοινοβούλιο, συν τους Γερμανούς, είναι προδότες. Έπρεπε να τους περάσουνε από στρατοδικείο. Πρέπει να εξεγερθούμε, ο πολιτικός κόσμος πρέπει να φύγει από τη μέση, όλοι σπίτι τους. θα πάω στα σπίτια να χτυπάω κλοτσιές στις πόρτες να ξυπνήσουν. Πρέπει να χτυπήσουν οι καμπάνες.

Τα πιστεύω σας τα υπερασπίζεστε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Και τώρα έχω πάθος, δεν φοβήθηκα τότε που ήμουν νέος, τώρα θα φοβηθώ; Τώρα, μήπως ξέρω πόσα χρόνια μου μένουν; Τώρα πια δεν φοβάμαι τίποτα, ούτε παλιά, γιατί είχα μια μάνα που μου έλεγε: «Εσύ δεν μπορεί να φοβάσαι. Είσαι γιος του έρωτα, είσαι γιθ5 του Κολλάτου, δεν φοβάσαι τίποτα». Ο πατέρας μου πολεμούσε όρθιος, σκοτώθηκε νέος, 27 χρονών, και ήμουν 7 χρονών. Τώρα είμαι 79 και 8 μήνες. Με κάνει ευτυχισμένο το ότι περπατάω στο δρόμο και ο κόσμος μου λέει όμορφα λόγια.

Τι ήταν εκείνο που συντάραξε πραγματικά τη ζωή σας;

Η αυτοκτονία της γυναίκας μου και ο γιος μου ο Άλκης, ο οποίος είναι 40 ετών τώρα και δεν ξέρω τι να τον κάνω όταν «φύγω», αυτό με απασχολεί. Ποτέ δεν είπα στην Αρλέτα ότι έχει την ευθύνη του παιδιού. Και ο άντρας και η γυναίκα έχουν την ίδια ευθύνη, όποιος αντέχει περισσότερο. Αυτοκτόνησε... δεν άντεχε το παιδί, είχε φύγει από πριν και μετά είχε ενοχές. Της είχα πει να μην έχει ενοχές, εγώ είμαι πιο γαϊδούρι, αντέχω περισσότερο. Δεν κατηγόρησα ποτέ την Αρλέτα. Ακόμα πονάμε όλοι για την απώλεια της.

Ο μεγάλος σας γιος βρίσκεται στο Παρίσι;

Ναι, είναι στο Παρίσι, κάνει δύο έργα θεατρικά, με πολύ καλέwκριτικές, είναι 42 χρονών, έχει ένα παιδί, δεν έχει κάνει οικογένεια, είναι ανύπαντρος πατέρας. Ο Αλέξανδρος είναι ο διάδοχος μου. Έχει κάνει τον Δημήτρη Κολλάτο, τον εγγονό μου, που τον αγαπάει πάρα πολύ. Τον εγγονό μου δεν τον βλέπω πολύ, γιατί μένει με τη μητέρα του. Θα ήθελα να τον βλέπω περισσότερο. Είναι 10 χρονών και μένει στη Θεσσαλονίκη. Έχω κι εγώ ένα γιο ακόμα, τον Μάριο, είναι 17 ετών, η μητέρα του, Αγγελική Αντωνοπούλου, είναι μικρότερη μου. 42 χρόνια, είναι μικρότερη και από το μεγάλο μου γιο. Ο Αλέξανδρος αγαπάει πολύ τον Μάριο, έχουν πολύ καλή σχέση. Όταν «φύγω», o Αλέξανδρος θα ασχοληθεί με τον Μάριο. Ο Μάριος μου έχει πει κάτι συγκλονιστικό: «Μπαμπά, μην πεθάνεις πριν μεγαλώσω».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved