Τάκης Σπυριδάκης: Μιλάει για την απώλεια της αδελφής του
Showbiz

Τάκης Σπυριδάκης: Μιλάει για την απώλεια της αδελφής του

Ο Τάκης Σπυριδάκης μίλησε σε συνέντευξή του για την απώλεια της αδελφής της που τον «στιγμάτισε».

Η απώλεια που σας κόστισε είναι ο χαμός της αδελφής σας.

Η αδελφή μου ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος για μένα, όχι λόγω της συγγένειας, αλλά γιατί είχαμε δεθεί. Δεν ήμασταν ακριβώς της ίδιας φιλοσοφίας, αλλά κι αυτό είχε τη γοητεία του. Την αγαπούσα πολύ. Ήταν πιο μεγάλη από μένα και από άλλη μητέρα. Γνωριστήκαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες, σε μεγάλη ηλικία. Από τη στιγμή εκείνη είχαμε μια στενή ψυχική σχέση, που δεν εκφραζόταν πάντα με το να βλεπόμαστε συνέχεια. Ήταν από τους θανάτους εκείνους που με τάραξαν πολύ.

Επαναπροσδιορίσατε κάποια πράγματα;

Σίγουρα κάποια σοβαρά γεγονότα πυροδοτούν σκέψεις. Δεν προσπαθώ να δίνω απαντήσεις σε κάθε ερώτημα της ζωής. Όταν ένας άνθρωπος έχει μια απάντηση για όλα είναι ηλίθιος.

Πρόσφατα «έφυγε» ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Είναι μεγάλη ιστορία για μένα ο Λουκιανός. Κάποιες εποχές ήμασταν πολύ κοντά. Είχαμε παίξει μπιλιάρδα μαζί, είχαμε πιει μαζί, είχαμε πει πολλές ιστορίες. Ήταν να κάνουμε και μια ταινία, στην οποία θα έγραφε τη μουσική, αλλά δεν έγινε. Πριν από δυο τρία χρόνια είχαμε συναντηθεί για να κάνει ένα έργο που του έδινε ιδιαίτερη σημασία. Τον αγαπούσα πολύ, όπως και ο περισσότερος κόσμος. Χαθήκαμε λιγάκι με τον χρόνο, αλλά ποτέ στην ουσία.

Νιώθετε ότι είναι ένα τέλος εποχής κάθε φορά που φεύγει ένα οικείο πρόσωπο;

Δεν μπορώ να το δω έτσι, γιατί οι απώλειες δίνουν τη θέση τους σε κάτι άλλο. Όπως έλεγαν οι αρχαίοι, διά του ερωτήματος τίθεται το ερώτημα και υπάρχει συνέχεια. Δεν υπάρχει ποτέ κατάφαση ή απάντηση. Πάντα κάτι γίνεται. Τίποτε δεν πέφτει κάτω.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved