Παναγιώτα Βλαντή: «Νομίζω ότι αν υπάρχει σεβασμός για τα όρια του άλλου τα πράγματα είναι εύκολα»
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Νομίζω ότι αν υπάρχει σεβασμός για τα όρια του άλλου τα πράγματα είναι εύκολα»

Για τις σχέσεις με τους συνάδελφους της, για το αν τα media της έχουν φερθεί σωστά αλλά και για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Παναγιώτα Βλαντή.

Διατηρείτε φιλικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας;
«Ναι, είναι φίλοι μου ο Βασίλης Ρίσβας, η Δήμητρα Σακαλή και τα περισσότερα παιδιά που έπαιζαν στα «Μαύρα Μεσάνυχτα». Βέβαια έχω φίλους και φίλες και εκτός δουλειάς. Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους θεωρώ οικογένειά μου. Δεν είναι πολλοί. Εχω πολλούς γνωστούς και λίγους φίλους»

Είναι δύσκολο οι ηθοποιοί μεταξύ τους να έχουν καλές σχέσεις;
«Δεν είναι δύσκολο αλλά ούτε εύκολο. Οπως συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Νομίζω ότι αν υπάρχει σεβασμός για τα όρια του άλλου τα πράγματα είναι εύκολα»

Τα media σάς έχουν φερθεί καλά;
«Ναι, πολύ καλά. Με ελάχιστες εξαιρέσεις. Στα 23 χρόνια που κάνω αυτήν τη δουλειά τα ελάχιστα είναι σχεδόν ασήμαντα. Ο καβγάς, ας πούμε, που είχε γραφτεί με την Μπέσυ Μάλφα δεν υφίστατο ποτέ. Αυτό ήταν κάτι που με είχε πειράξει. Καμία σχέση. Μπορεί με κάποιους ανθρώπους να έχω περάσει δύσκολα, αλλά να τσακωθώ έτσι...»

Στη σειρά «πρωταγωνιστεί» το ποδόσφαιρο. Σας αρέσει;
«Πολύ, ήταν από τους λόγους που ήθελα να κάνω το σίριαλ. Δεν παρακολουθώ μανιωδώς αλλά μικρότερη έβλεπα αγώνες. Είχα πάει με τον μπαμπά μου στο γήπεδο και είμαι Ολυμπιακός. Μου αρέσουν κυρίως τα Μουντιάλ και οι μεγάλες συναντήσεις. Οταν μπορώ θα δω ξένες ομάδες. Δεν είμαι φανατική. Κατά καιρούς μου αρέσουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Οπως ο Ζιντάν. Τώρα ξεχωρίζω τα νέα παιδιά που παίζουν στη Ρεάλ»

Είχατε σχέση με τον αθλητισμό;
«Εχω κάνει στίβο και γενικώς το... κυνηγάω. Εκανα πολλά χρόνια χορό. Μπαλέτο και μετά σύγχρονο. Κάνω γιόγκα και πιλάτες. Κατά καιρούς περνάω από όλα τα είδη. Δεν μπορώ να αφήσω το σώμα μου. Τώρα που έχω μείνει λίγο αγύμναστη επειδή δεν έχω χρόνο προσπαθώ να γυμνάζομαι στο σπίτι», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved