Παναγιώτα Βλαντή: «Θέλω να γίνω μητέρα. Αλλά δεν θα έκανα οικογένεια, έτσι απλά για να την κάνω»
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Θέλω να γίνω μητέρα. Αλλά δεν θα έκανα οικογένεια, έτσι απλά για να την κάνω»

Τον λόγο για τον οποίο δεν έχει παντρευτεί ακόμη αλλά και για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Παναγιώτα Βλαντή.

Είσαι από τις γυναίκες που απέφυγαν συνειδητά το γάμο;
«Όχι, όχι. Απλά δεν έγινε. Δεν είναι ότι τον απέφυγα ή ότι δεν μου έτυχε ακόμα. Απλά, εγώ θέλω να κάνω ένα γάμο, αλλά και οικογένεια, με έναν άνθρωπο που θα μου το εμπνεύσει και να με κάνει να αισθάνομαι καλά. Προφανώς, για να μην το κάνω ως τώρα, δεν συνέβη. Αλλά, αν με ρωτάς, θέλω πολύ συνειδητά να κάνω οικογένεια. Θέλω να γίνω μητέρα. Αλλά δεν θα έκανα οικογένεια, έτσι απλά για να την κάνω. Επιπόλαια. Όχι, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος»

Δεν σκέφτεσαι, όμως, ότι ένα παιδί ίσως πάει πίσω την καριέρα σου;
«Οπωσδήποτε θα την πάει λίγο πίσω. Αρχικά, τουλάχιστον. Όταν μία γυναίκα, εργαζόμενη, κάνει ένα παιδί, δίνει προτεραιότητα στο παιδί της κι επανέρχεται λίγο μετά στα επαγγελματικά της. Θαυμάζω τις εργαζόμενες μητέρες. Είναι ηρωίδες στα μάτια μου! Αυτό είναι κάτι δύσκολο και αξιοθαύμαστο. Θυσιάζονται μέσα στην καθημερινότητά τους, τρέχοντας να τα προλάβουν όλα και να είναι σε όλα καλές»

Θεωρείς ότι είσαι καλύτερη σύντροφος ή συνάδελφος;
«Και τα δύο. Δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος. Ο ευκολότερος θα έλεγα. Δεν παιδεύω τους γύρω μου»

Δεν έχεις εγωισμό;
«Έχω, πώς δεν έχω; Αλλά τον περιορίζω. Δεν αφήνω τον εγωισμό να καταστρέφει τη σχέση μου με τους γύρω μου», λέει η ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved