Κλέλια Μενελάου: «Ήταν άβολο να γράφει για μένα ο καθένας, ό,τι του κατέβει στο κεφάλι»
Showbiz

Κλέλια Μενελάου: «Ήταν άβολο να γράφει για μένα ο καθένας, ό,τι του κατέβει στο κεφάλι»

«Ένα βήμα πριν την εκκλησία», «Χωρισμένοι στο ίδιο νησί», «Το μωρό που θα αλλάξει τη ζωή τους», «Έτοιμοι για γάμο» είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους άρθρων με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη –τον σύντροφό της- και την ίδια πρωταγωνιστές.

«Ό,τι γράφτηκε, γράφτηκε χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ ούτε εγώ ούτε ο Παναγιώτης. Πολλές φορές, αναρωτιέμαι πού τα βρίσκουν. Στην αρχή με θύμωνε. Ήταν άβολο να γράφει για μένα ο καθένας, ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Πια δεν τους δίνω ιδιαίτερη σημασία, έχω μάθει να τα χειρίζομαι. Δεν θέλω να το αφήσω να με επηρεάζει», αποκαλύπτει η Κλέλια Μενελάου στο Omikron.

Με τον Παναγιώτη, παραδέχεται πως ταίριαξαν από την αρχή της σχέσης τους με ένα μαγικό τρόπο. «Σε έναν άνθρωπο δεν σε γοητεύει μόνο ένα πράγμα: το χρώμα των ματιών του ή τα χέρια του. Είναι μια γενική αύρα που σε ελκύει. Έτσι συνέβη και με τον Παναγιώτη. Γνωρίζοντάς τον, ταιριάξαμε σε πολλά πράγματα. Επειδή και ο ίδιος είναι καλλιτέχνης, νομίζω είναι πιο εύκολο να ταυτιστούμε».

Και τα βασικά συστατικά για μια σχέση ποια είναι Κλέλια; «Νομίζω το κυριότερο είναι η εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού. Παράλληλα πρέπει να υπάρχει συμβιβασμός. Να ακούς τα θέλω και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Δεν μπορείς να ζεις όπως όταν ήσουν μόνος σου. Ιδιαίτερα όταν συγκατοικείς με τον άλλο πρέπει να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Έτσι γίνεται και σε μας, δεν διαφέρουμε από τα άλλα ζευγάρια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved