Παναγιώτης Πετράκης: «Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχω διαταραχές στον ύπνο μου»
Showbiz

Παναγιώτης Πετράκης: «Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχω διαταραχές στον ύπνο μου»

Ο Παναγιώτης Πετράκης είναι ηθοποιός. Οι περιοδείες του αρέσουν; 

«Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, δεν με κουράζουν καθόλου, γιατί αλλάζω παραστάσεις, γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους, ξεφεύγω από τη ρουτίνα μου και μπορώ να πω ότι με ξεκουράζουν» τόνισε στο Λοιπόν.

- Σου αρέσει να δουλεύεις ακατάπαυστα;

«Δεν νιώθω παραγωγικός και δημιουργικός όταν δεν έχω δουλειά και θλίβομαι, πραγματικά...»

- Αυτό δεν είναι εξαρτησιογόνο;

«Είναι, δεν το θεωρώ νορμάλ, αλλά μερικές φορές, σε κάποιους ανθρώπους, η δουλειά τους δίνει τόση χαρά και ανάγκη για έκφραση, που θέλουν όσο γίνεται να υπάρχει σε μεγαλύτερες δόσεις. Αυτό γίνεται για να αισθανόμαστε καλά, κι εγώ το έχω αυτό σε μεγάλο βαθμό.»

-Αρα, έχεις το φόβο να μη μείνεις χωρίς δουλειά;

«Φυσικά. Να σου πω την αλήθεια, τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τόσο παραγωγικά, όσο τα έχω συνηθίσει εγώ στο μυαλό μου, οπότε, ναι, φοβήθηκα μήπως μείνω χωρίς δουλειά. Οι σεζόν πλέον κρατάνε 2 μήνες το πολύ, οπότε κάθε 2 μήνες είσαι σε αναζήτηση καινούργιας δουλειάς. Αυτό φέρνει ένα έντονο άγχος και τα τελευταία 2,5 χρόνια έχω διαταραχές στον ύπνο μου από αυτό. Από την άλλη, ευτυχώς, δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά κι ελπίζω αυτό να μείνει μόνο σε επίπεδο φόβου.»

- Η τηλεόραση δεν σου λείπει;

«Μου λείπει η τηλεόραση, απλώς δεν έχει προκύψει ακόμα κάτι να με ξαναφέρει στην τηλεόραση,, θεωρώ ότι πάντα τα πράγματα γίνονται στοχευμένα στη ζωή, για κάποιο λόγο τα φέρνει έτσι όταν είναι σωστό να γίνει, θα γίνει. Αν υπήρχε μια πρόταση που θα μπορούσα να αποδώσω σωστά και καλά, δεν θα έλεγα «όχι». Αυτή την περίοδο ο ελεύθερος χρόνος μου έχει πολλούς φίλους, κάτι που το έχω ανάγκη, έτσι γεμίζω το χρόνο μου, γιατί είναι κάτι που μου είχε λείψει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved