Τσιμιτσέλης – Λασκαράκη: Είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ
Showbiz

Τσιμιτσέλης – Λασκαράκη: Είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, κάτι που, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, έκανε έξαλλο το γνωστό ηθοποιό.

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού τονίζουν ότι πρόκειται ακόμα μία φορά για... ράδιο αρβύλα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Τρέχουν και οι δυο απίστευτη επαγγελματική κούρσα. Οι υποχρεώσεις τους είναι πιεστικές και βρίσκονται πλέον ελάχιστες ώρες, αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό σύννεφο στη σχέση τους», τονίζουν. Αντιθέτως, σύμφωνα πάντα με τα ίδια άτομα, όπως αναφέρει το Καρφί, τις ώρες που καταφέρνουν να είναι μαζί μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και κάνουν σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ούτε ο Γιάννης ούτε η Βάσω έχουν κλείσει κάτι για το καλοκαίρι, ώστε να μπορέσουν να περάσουν όσο περισσότερο καιρό μαζί με την κόρη τους. Οι φήμες αυτές έφτασαν και στα αυτιά του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος έσπευσε να καθησυχάσει το φιλικό κύκλο του, χωρίς να κρύβει την ενόχληση του.

«Είμαστε μαζί με τη Βάσω κι ας θέλουν κάθε τόσο να μας χωρίζουν. Ας το πάρουν, πια, χαμπάρι και ας πάψουν να διατυμπανίζουν ό,τι θέλουν. Φτάνει πια αυτή η γελοιότητα», φέρεται να είπε ο ηθοποιός στους δικούς του ανθρώπους.

Μάλιστα, όσοι τον ξέρουν καλά δήλωσαν ότι πρώτη φορά τον είδαν τόσο εξοργισμένο, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά εναντίον όσων αναπαράγουν τις φήμες αυτές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved